Certificaten

Cornelissen Groep heeft veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We kiezen er daarom voor om te voldoen aan een aantal keurmerken. Voor ons is een keurmerk of certificaat niet slechts een mooi stuk papier. Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn verweven in ons hele bedrijf. Vraag er gerust naar bij onze medewerkers.

  • Filter op:
  • Pallets
  • Transport
  • Warehousing

Onze certificaten

ISO 9001:2015

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het doel van het kwaliteitsmanagementsysteem is om de organisatie gericht bezig te laten zijn met continu verbeteren om zo de tevredenheid van klanten te verhogen.
Bekijk

IFS

Als logistieke partner in de voedselindustrie kunnen wij met deze standaard voor alle soorten transport- en opslagbedrijven aantonen dat wij de risico’s rond voedselveiligheid onder controle hebben.
Bekijk

GDP

Het GDP Certificaat is een certificaat om het kwaliteitsniveau rondom het distributienetwerk van geneesmiddelen te handhaven, om zodoende de kwaliteit van de geneesmiddelen te waarborgen. GDP staat voor Good Distribution Practice, ofwel een goede manier van distribueren. Het is een kwaliteitssysteem voor opslagplaatsen en distributiecentra van geneesmiddelen.
Bekijk

TAPA (FSR)

TAPA staat voor Transported Asset Protection Association en kent diverse certificeringen. Met een TAPA-certificaat kunnen bedrijven aantonen dat de bedrijfsprocessen voor het beveiligen van goederen op orde zijn. TAPA Facility Secruity Requirement (FSR) is ontworpen om te worden afgestemd op de missie van TAPA om vrachtverlies uit de toeleveringsketen te minimaliseren met een verhoogde veerkracht van…
Bekijk

TAPA (TSR)

TAPA Trucking Security Requirements (TSR) schetst de processen en specificaties voor leveranciers om TAPA-conformiteit met de TSR te bereiken voor hun truck-, trucking- en transportactiviteiten. De TSR is een hulpmiddel bedoeld voor gebruikers en aanbieders van truckdiensten, aangezien het de minimaal aanvaardbare veiligheidsnormen en -kaders specificeert voor goederen die door de toeleveringsketen reizen en de methoden…
Bekijk

AEO

Het AEO Certificaat (Authorised Economic Operator) is een certificaat dat door de Douane wordt afgegeven aan bedrijven die internationaal actief zijn. Een AEO certificaat biedt bedrijven voordelen in het internationale handelsverkeer, zo worden ze bijvoorbeeld minder streng gecontroleerd bij grensoverschrijdende handel waardoor het oponthoud bij grenzen afneemt. Om de status van Authorised Economic Operator te…
Bekijk

Paychecked

PayChecked in Transport is een keurmerk waarmee transportondernemers aantonen dat zij hun werknemers betalen zoals is afgesproken in de cao en dat hun personeels- en loonadministratie op orde is.
Bekijk

EPAL

EPAL is de brancheorganisatie voor europallets. Cornelissen Pallets heeft een officiële EPAL-licentie voor de repartie en handel van gebruikte pallets. Hierdoor bent u er zeker van dat al onze pallets voldoen aan alle voorschriften uit het Technisch Regelwerk van EPAL, EN 13698-1 (Euro pallets) en EN 13626/DIN15155 (Euro Box pallets).  
Bekijk

LPR depot

Cornelissen Groep is een officieel en gecertificeerd LPR depot. We voeren het beheer, de logistiek en de reparatie van de welbekende rode pallets uit. Door een nauwe samenwerking met de partners in andere landen kunnen we in Europa een gestandaardiseerde kwaliteit leveren die voldoet aan de hoogste eisen.
Bekijk