E-commerce

Grote groeimarkt met specifieke logistieke uitdagingen

E-Commerce speelt een steeds belangrijkere rol in onze economie, met omzetten die in de miljarden lopen. Logistiek bezien vraagt e-commerce om een heel eigen benadering. Zo is in de DCs meer ruimte nodig voor orderverwerking, opslag en retouren. Met een verdergaande automatisering van het distributieproces gaat Cornelissen de e-uitdaging aan.

E-fulfilment
Onze logistieke kennis gekoppeld aan uw e-commerce activiteiten. Meerdere webwinkels gingen u al voor en kozen voor de meerwaarde van Cornelissen. Orders zijn direct beschikbaar, worden gelopen en verzendklaar gemaakt. Het realtime voorraadbeheersysteem geeft op elk moment inzicht in de actuele voorraad. Daarnaast maakt het uitgebreide aanbod in value added logistics het mogelijk om uw producten klantspecifiek om te pakken of bijvoorbeeld als actiepakket aan te bieden. Veel is mogelijk.

Voorop in logistieke ontwikkeling is Cornelissen ook voor webwinkels een interessante partner. Voor meer informatie over de specifieke mogelijkheden die voor u interessant kunnen zijn neemt u contact met ons op.

“Wij zien onze samenwerking met veel vertrouwen tegemoet”

Distributiewerk voor Ahold is topsport. Daarom werken wij alleen samen met de beste vervoerders van Nederland.

Onze focus ligt op het compleet en tijdig leveren van goederen aan onze winkels en klanten en dat in een uitermate uitdagende omgeving.

Het stil, veilig, efficiënt en schoon leveren vraagt om een ‘better every day’ performance cultuur in combinatie met slimme innovaties in processen, wagenpark en organisatie van transport.

Ahold heeft ervoor gekozen om het duurzaam verbeteren van de leefomgeving van onze klanten een strategische pijler in haar bedrijfsvoering te laten zijn. Het samenspel om deze innovaties mogelijk te maken, tussen fabrikanten, brandstofleveranciers, Ahold en haar vervoerders, kan alleen plaatsvinden op basis van strategische samenwerking.

Cornelissen is al jarenlang 1 van onze strategische vervoerders die door flexibiliteit in de operatie en innovatieve kracht in het wagenpark naadloos aansluit op onze missie stil, veilig, efficiënt en schoon transport. De afgelopen jaren zijn indrukwekkende stappen in het bedrijf genomen. De groei die is ingezet, zowel binnen als buiten Ahold, hebben voor een verdere professionalisering van de Cornelissen groep gezorgd. Er staat nu een landelijke kwaliteit speler van formaat. Wij zien de samenwerking met Cornelissen Transport in de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.