19. 08.’15

Groothandelsvergunning zorgt voor uitbreiding dienstverlening

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft op 1 juli 2015 de Groothandelsvergunning aan Polar Special verleend. Polar Special, onderdeel van de Cornelissen Groep, breidt met het behalen van de Groothandelsvergunning haar dienstverlening uit. Naast transport en het crossdocken van goederen kan Polar Special haar klanten nu ook temperatuur gecontroleerde én gevalideerde opslag bieden voor farmaceutische goederen.

 

Validatie en mapping

Met de implementatie van het temperatuurregistratiesysteem van Dyzle in het warehouse, is er nu volledige controle over het warehouse waardoor de cold chain van de goederen wordt gegarandeerd. De temperatuur wordt continue gemonitord en bij een afwijking in de temperatuurrange volgt een alarmmelding. Als een van de eerste in Europa is het temperatuur-monitoringsysteem volledig gevalideerd. Zowel het valideren als het mappen wordt uitgevoerd door Xendo. Wederom een extra bewijs dat Polar Special haar zaken goed voor elkaar heeft om zo de kwaliteit van uw waardevolle producten te kunnen borgen.

 

GDP en TAPA

Alle medewerkers van Polar Special zijn GDP getraind en werken volgens de GDP richtlijnen. Tevens heeft Polar Special een GDP verantwoordelijk persoon in huis. Binnenkort wordt het warehouse volgens TAPA norm beveiligd. Met deze aanpassingen is Polar Special klaar om farmaceutische goederen correct en veilig op te slaan voor haar klanten.

 

Opslag nodig voor uw farmaceutische producten?

Heeft u vragen over opslag van uw goederen bij Polar Special of kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u maken? Neem contact op met Harry Snoek (harry.snoek@polar-special.nl of 024-7470122), hij gaat graag met u in gesprek!

Nog geen kennis gemaakt met Polar Special? Check www.polar-special.nl voor een eerste indruk.