Groupagedistributie

Slim transport, doordachte groupage: sleutelelementen in ons aanbod

Slim transport, daar staan we voor. Groupage past hier naadloos in. Door ons krachtige retailnetwerk zijn ladingen effectief te combineren, waardoor er efficiënt gewerkt kan worden. De positieve effecten op het milieu zijn daarin ondubbelzinnig meetbaar. Bundelen van krachten, daar geloven we in, ook in de praktische uitvoering daarvan.

Nadenken over duurzame distributie
Milieu eisen worden strenger, wegen slibben dicht en steeds meer gemeentes stellen venstertijden in; het hedendaagse transport vraagt om antwoorden op steeds uitdagender wordende vragen. Door koppelingen te maken tussen klanten, routes en vracht rijden we steeds minder lege kilometers. Naast FTL combineren en crossdocken we LTL vrachten naar dezelfde afnemers. Op deze manier maken we optimaal gebruik van de krimpende mogelijkheden in het vrachtvervoer.

Allround en full service, van vrachtwagen tot depot tot warehouse, Cornelissen is er voor u. Denkt proactief mee en acteert in oplossingen. Stel ons op de proef. Schrijf u in voor een analyse van uw vervoersstromen en zie welke verbeterslagen er te behalen zijn.