Cornelissen groep
logistiek medewerker vacature

#teamcornelissen

Logistiek medewerker vacature

Ben je op zoek naar een betekenisvolle rol waarin je de ruggengraat vormt van een soepel draaiend logistiek proces? Wil je deel uitmaken van een team dat dagelijks werkt aan het efficiënt organiseren van goederenstromen en het waarborgen van tijdige leveringen? Dan is dit jouw kans om je passie voor logistiek om te zetten bij #TeamCornelissen

logistiek medewerker vacature

Vacatures
logistiek medewerker

DE VERHALEN VAN
ONZE MEDEWERKERS

Team Cornelissen bestaat uit een familie van honderden medewerkers met ieder een eigen verhaal en een eigen functie. Benieuwd wie er straks naast jouw staat te werken? Dit is #teamcornelissen.

Stefan

Cornelissen groep

Kayleigh

Cornelissen groep

Annemieke

Cornelissen groep

Hido

Cornelissen groep

vacature Logistiek medewerker:
Jouw functie

In een wereld waarin efficiënte logistiek cruciaal is voor het succes van bedrijven, speel jij een essentiële rol in het hart van het proces. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan, picken en verzenden van goederen, waarbij je ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en aan de hoogste kwaliteitsnormen wordt voldaan. Bij ons krijg je de kans om je talenten te ontplooien in een stimulerende en ondersteunende omgeving, waar teamwork en innovatie centraal staan. We bieden niet alleen een boeiende functie, maar ook mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen ons dynamische bedrijf.

logistiek medewerker vacature
logistiek medewerker vacature

Beschikbare logistiek medewerker vacatures

Bij Cornelissen hebben we verschillende logistiek medewerker vacatures open staan op verschillende locaties. Als jij gedreven bent, een oog voor detail hebt en graag deel uitmaakt van een team dat streeft naar operationele perfectie en lol op de werkvloer, dan nodigen we je van harte uit om je aan te sluiten bij ons team als logistiek medewerker. Kom bij ons en laat zien wat je kunt terwijl we samen werken aan het efficiënter maken van de logistieke processen die de wereld draaiende houden.

Ons
Materiaal

Benieuwd met welk materiaal wij onze distributie doen? Als logistiek medewerker zul je veel onze wagens zien en helpen laden. Onderstaand vind een de belangrijkste wagens van ons wagenpark.

DAF

Het paradepaard voor de lange afstand. Pure excelentie. Chauffeurs bij Cornelissen rijden met klasse, comfort en luxe.

Mercedes

Veiligheid, luxe en zuiniger dan ooit. Geen woorden maar daden. De Mercedes Actros.

Scania

Een V8 voor elke bedrijfstoepassing. Bij Cornelissen rijdt je altijd in de nieuwste trucks, waaronder de Scania V8.