KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Pallets kopen

Bent u opzoek naar duurzaam geproduceerde PEFC- gecertifieerde pallets? Onze pallets worden in huis geproduceerd en beheert, hierdoor kunnen wij snel en tegen scherpe tarieven pallets leveren.

pallets kopen
pallets kopen

Pallets kopen bij Cornelissen

Voor bijna elk onderdeel van transport en pallets worden pallets gebruikt. Hiervoor heeft Cornelissen haar eigen palletbedrijf; Cornelissen Pallets. Bij Cornelissen Pallets beheren, produceren en repareren wij alles voor uw pallet benodigdheden. Al onze pallets koopt u met PEFC-gecertificeerd hout en EPAL keurmerken. Zo koopt u pallets van de hoogste kwaliteit en de meest duurzame productietechnieken.

Video afspelen over Cornelissen pallets
Cornelissen groep
pallets kopen
Cornelissen groep

Pallets kopen: ons proces

Om u zo snel en goed mogelijk verder te helpen vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Onze collega Martijn helpt u graag verder als het gaat om pallets kopen. Wij hanteren geen minimale afname bij pallets. Zodra er duidelijk is om welke pallets en de hoeveel pallets het gaat kan er worden gekeken naar het uitleveren of ophalen hiervan.

pallets kopen: levering

Het is altijd mogelijk om uw gekochte pallets bij ons op te komen halen. Wanneer u een groter aantal pallets koopt is het ook mogelijk om deze te laten leveren. Voor alle mogelijkheden voor het ophalen of laten leveren vragen wij om contact met ons op te nemen.

Cornelissen groep
pallets kopen
Cornelissen groep
Cornelissen groep
pallets kopen
Cornelissen groep

Verschillende pallets kopen

Pallets komen in diverse maten en formaten, ontworpen om te voldoen aan specifieke behoeften in transport en opslag. Standaardmaten, zoals de Europese pallet (800 x 1200 mm) en de Amerikaanse pallet (1219 x 1016 mm), worden wereldwijd veel gebruikt. Daarnaast zijn er op maat gemaakte pallets voor specifieke industrieën, variërend van kleinere pallets voor luchtvracht tot grotere voor zware industriële ladingen. 

Circulaire pallet kopen

Pallets lenen zich uitstekend voor hergebruik. In plaats van beschadigde pallets weg te gooien, herstellen wij ze. Zelfs als een pallet volledig onbruikbaar is, demonteren we deze om de waardevolle grondstoffen te recyclen. Deze worden vervolgens gebruikt bij het repareren van andere pallets. Dankzij onze benadering is er minder afval en dragen we bij aan een duurzame en circulaire economie. Doordat wij onze pallets herstellen kunnen wij pallets tegen een scherp tarief aanbieden. 

 

Cornelissen groep
pallets kopen
Cornelissen groep

Cornelissen
in cijfers

pallets kopen

SINDS

1960
pallets kopen

LOCATIES

0
pallets kopen

VOERTUIGEN

0 +
pallets kopen

WERKNEMERS

0
pallets kopen

CAPACITEIT

0 M²

Neem gerust
contact met ons op

Wil je meer weten over Cornelissen Pallets? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

pallets kopen