Farma

Farmaceutische producten zijn zeer gevoelig voor schommelingen in temperatuur. Een constante temperatuur tijdens het gehele logistieke proces is daarom van essentieel belang om de kwaliteit van medicijnen en andere farmaceutische producten te waarborgen. Polar Special is al ruim 20 jaar specialist in temperatuurgecontroleerd transport en opslag van farmaceutische en healthcare producten. Al onze processen zijn volledig gecertificeerd en ingericht volgens GDP-richtlijnen. Hierdoor kunnen wij uw producten, waar ook ter wereld, geconditioneerd leveren. Ongeacht of dit via wegtransport, zee- of luchtvracht is. Wij denken graag met u mee over een passende, logistieke oplossing.
De kwaliteit van uw goederen staat bij ons op de eerste plaats. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig, schoon en volgens de afgesproken temperatuur op de eindbestemming worden afgeleverd.

Geconditioneerd transport van farmaceutische producten

Temperatuurgecontroleerd transport zit in het DNA van onze organisatie. Dit zie je terug in al onze processen. Zo zijn al onze medewerkers opgeleid volgens GDP-richtlijnen, zijn onze vrachtwagens voorzien van TAPA gecertificeerde sloten en wordt er uitsluitend volgens de ISO 9001 norm gewerkt. Dit alles om de kwaliteit van uw goederen te waarborgen. Niet alleen op het gebied van temperatuur, maar ook op het gebied van hygiëne en veiligheid. Onze trailers rijden naar alle hoeken van Europa en verder. Voor eindbestemmingen ver buiten Europa werken wij samen met gecertificeerde zee– en luchtvrachtpartners. Gedurende het hele logistieke proces heeft u altijd inzicht in de meest actuele temperatuurregistratie en altijd één vast aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig.

Moderne veiligheidssystemen die de temperatuur 24/7 monitoren en registreren

Temperatuurgecontroleerde warehouses

De opslag van medicijnen en andere farmaceutische producten vraagt om een gecontroleerde, veilige en nauwkeurige aanpak. De juiste temperatuur, luchtvochtigheid en veiligheidsmaatregelen zijn van groot belang om de kwaliteit van deze producten te garanderen. Polar Special is al sinds 1977 dé specialist in de opslag van farmaceutische en temperatuurgevoelige producten en kent als geen ander de perfecte omstandigheden.

Onze geavanceerde warehouses in Nijmegen hebben verschillende opslagcondities, zoals cold storage (+2 °C tot +8 °C), geconditioneerd (+15 °C tot +25 °C) en ongeconditioneerd. Alle compartimenten zijn voorzien van moderne veiligheidssystemen van Dyzle die de temperatuur 24/7 monitoren en registeren. Bij een minimale temperatuurafwijking wordt er direct alarm geslagen en grijpt ons personeel in. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd een volledige temperatuurregistratie en garantie op een constante kwaliteit leveren.

Value Added Logistics

Daarnaast bieden wij in onze warehouses diensten aan op het gebied Value Added Logistics, zoals kwaliteitscontrole, labelling, verpakken, ompakken en kitting. Hiermee ontzorgen wij u volledig in het logistieke proces. Net als bij onze transportdiensten zijn ook onze warehousediensten volledig gecertificeerd. Zo kunt u erop rekenen dat uw producten veilig, schoon en volgens de juiste temperatuur worden opgeslagen.

Focus op temperatuur, hygiëne en kwaliteit

De voordelen van Polar Special farma

  • Gecertificeerd logistiek partner
  • Geavanceerde temperatuurgecontroleerde trailers
  • Solide netwerk van wereldwijde partners
  • Zowel groupage als maatwerk oplossingen
  • 25.000 m2 moderne én gecertificeerde warehouses
  • Geavanceerde warehousemanagementsystemen
  • 24/7 inzicht in de status en voorraad van uw goederen
  • Diverse diensten op het gebied van value added logistics
  • Volledige ontzorging op het gebied van transport en warehousing
  • Eén partner en aanspreekpunt voor het gehele logistieke proces

Contact

“Zoekt u een partner voor het (on)geconditioneerd transport van farmaceutische goederen? En bent hierbij ook op zoek naar diensten op het gebied van warehousing en value added logistics? Dan bent u bij Polar Special aan het juiste adres. Neem contact op met een van onze Polar specialisten voor informatie. Zij informeren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van wegtransport, zee– en luchtvracht.”

– Harry Snoek