Farmaceutisch transport

Farmaceutische producten zijn zeer gevoelig voor schommelingen in temperatuur. Een constante temperatuur tijdens het gehele logistieke proces is daarom van essentieel belang om de kwaliteit van medicijnen en andere farmaceutische producten te waarborgen. Polar Special is al ruim 20 jaar specialist in temperatuurgecontroleerd transport en warehousing van farmaceutische en healthcare producten. Al onze processen zijn volledig gecertificeerd en ingericht volgens GDP-richtlijnen. Hierdoor kunnen wij uw producten, waar ook ter wereld, geconditioneerd leveren. Ongeacht of dit via wegtransport, zee- of luchtvracht is. Wij denken graag met u mee over een passende, logistieke oplossing.

Geconditioneerd transport van farmaceutische producten

Temperatuurgecontroleerd transport zit in het DNA van onze organisatie. Dit zie je terug in al onze processen. Zo zijn al onze medewerkers opgeleid volgens GDP-richtlijnen, zijn onze vrachtwagens voorzien van TAPA gecertificeerde sloten en wordt er uitsluitend volgens de ISO 9001 norm gewerkt. Dit alles om de kwaliteit van uw goederen te waarborgen. Niet alleen op het gebied van temperatuur, maar ook op het gebied van hygiëne en veiligheid. Onze trailers rijden naar alle hoeken van Europa en verder. Voor eindbestemmingen ver buiten Europa werken wij samen met gecertificeerde zee– en luchtvrachtpartners. Gedurende het hele logistieke proces heeft u altijd inzicht in de meest actuele temperatuurregistratie en altijd één vast aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig.

Altijd inzicht in de meest actuele temperatuurregistratie

Meer dan transport

Polar Special is niet alleen een gecertificeerde transportpartner, maar biedt ook diensten aan op het gebied van warehousing. Wij beschikken over meerdere geavanceerde warehouses in Nijmegen met diverse temperatuurgecontroleerde compartimenten met cross docking mogelijkheden. Daarnaast bieden wij in onze warehouses diensten aan op het gebied Value Added Logistics, zoals kwaliteitscontrole, labelling, verpakken, ompakken en kitting. Hiermee ontzorgen wij u volledig in het logistieke proces. Net als bij onze transportdiensten zijn ook onze warehousediensten volledig gecertificeerd. Zo kunt u erop rekenen dat uw producten veilig, schoon en volgens de juiste temperatuur worden opgeslagen.

De voordelen van Polar Special farmaceutisch transport

  • Gecertificeerd logistiek partner
  • Geavanceerde temperatuurgecontroleerde trailers
  • Solide netwerk van wereldwijde partners
  • Zowel groupage als maatwerk oplossingen
  • Diverse diensten op het gebied van value added logistics
  • Volledige ontzorging op het gebied van transport en warehousing
  • Eén partner en aanspreekpunt voor het gehele logistieke proces

Contact

“Zoekt u een partner voor het (on)geconditioneerd transport van farmaceutische goederen? En bent hierbij ook op zoek naar diensten op het gebied van warehousing en value added logistics? Dan bent u bij Polar Special aan het juiste adres. Neem contact op met een van onze Polar specialisten voor informatie. Zij informeren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van wegtransport, zee– en luchtvracht.”

– Harry Snoek