Luchtvracht

Polar Special excelleert in geconditioneerd transport. De eindbestemming maakt hierbij voor ons niet uit. Dankzij onze samenwerking met gecertificeerde luchtvrachtpartners kunnen wij intercontinentaal geconditioneerd transport aanbieden. Hierbij heeft u de keuze uit pallets of groupage, maar het is uiteraard ook mogelijk om maatwerk te leveren. Zo is Polar Special er voor elk transport.

Geconditioneerde luchtvracht

Door de jaren heen heeft Polar Special een solide en mondiaal netwerk van transportpartners opgebouwd. Dankzij de samenwerking met onze partners kunnen wij temperatuurgecontroleerde luchtvracht over de hele wereld aanbieden. Onze luchtvrachtpartners beschikken over dezelfde certificeringen, waardoor we altijd, ongeacht de eindbestemming, hetzelfde kwaliteitsniveau kunnen garanderen dat u van ons gewend bent. Wij verzorgen het transport naar de luchthaven en dragen de vracht over aan onze luchtvrachtpartner. Uiteraard worden de temperatuur en alle andere kwaliteitsfactoren continu in de gaten gehouden. Gedurende het gehele transport hebben wij inzicht in de temperatuursregistratie en sturen wij waar nodig bij. Onze partner verzorgt naast de luchtvracht ook het transport van de luchthaven naar de eindbestemming. Polar Special blijft te allen tijde uw enige aanspreekpunt en draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het transport. Dankzij ons internationale netwerk van transportpartners is geen grens ons te ver.

Een solide en

mondiaal netwerk

van transportpartners

De voordelen van Polar Special luchtvracht

  • Wereldwijd geconditioneerd transport
  • Gecertificeerde luchtvrachtpartners
  • Altijd inzicht in de temperatuurregistratie
  • Volledige ontzorging op het gebied van transport en warehousing
  • Eén partner en aanspreekpunt voor het gehele logistieke proces

Contact

“Polar Special is uw partner voor wereldwijde en geconditioneerde luchtvracht. Wanneer u voor onze logistieke oplossingen kiest, weet u dat u kunt rekenen op een solide, mondiaal netwerk aan transportpartners en een continue kwaliteit. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf.”

– Harry Snoek