Zeevracht

Polar Special is specialist in geconditioneerd wegtransport, maar biedt dankzij haar solide netwerk van partners ook transport per zeevracht aan. Wij verzorgen het transport en leveren de goederen af bij de haven. Onze gecertificeerde zeevrachtpartner neemt het transport daar van ons over. Wij houden echter te allen tijde de regie in handen en blijven altijd uw enige aanspreekpunt. Door onze samenwerking met zeevracht- en luchtvrachtpartners kunnen wij daardoor met trots zeggen dat Polar Special een wereldwijde transportpartner is.

Geconditioneerde zeevracht

Bij het vervoer van farmaceutische producten en high value goederen zijn aspecten als temperatuur, hygiëne en veiligheid van groot belang. Dit geldt niet alleen voor het wegtransport, maar ook voor het transport per schip. Polar Special werkt samen met gecertificeerde zeevrachtpartners voor het transport over zee. Tijdens het gehele transporttraject worden de omstandigheden die kwaliteit van de vracht beïnvloeden, zoals temperatuur en hygiëne, nauwlettend in de gaten gehouden. Onze partner controleert de temperatuur en verschaft ons inzicht in de temperatuurregistratie. Gedurende het hele proces verzorgt Polar Special de coördinatie en communicatie rondom het transport. Voor u is er dus maar één aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig.

Eén aanspreekpunt,

dat is wel zo prettig

Wereldwijde zeevracht op maat

Voor het vervoer van producten waarbij kosten een grote rol spelen, is vervoer per container een goede optie. Zeetransport duurt er gemiddeld langer over, maar is over het algemeen vaak voordeliger. Polar Special verzorgt het vervoer naar diverse bestemmingen over de hele wereld. Zeevracht is bij ons altijd maatwerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van transport per zeecontainer te bespreken. Onze specialisten denken graag met u mee over een geschikte route.

De voordelen van Polar Special zeevracht

  • Wereldwijde zeevracht
  • Specialist in zeevracht vanuit Finland
  • Gecertificeerde zeevrachtpartners
  • Altijd inzicht in de temperatuurregistratie
  • Volledige ontzorging op het gebied van opslag en transport
  • Eén partner en aanspreekpunt voor het gehele logistieke proces

Contact

“Exporteert uw bedrijf farmaceutische producten of high value goederen en zoekt u een totaalpartner voor het logistieke proces? Dan bent u bij Polar Special aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van geconditioneerde zeevracht.”

– Harry Snoek