AHOLD TRANSPORT

Distributiewerk voor Ahold is topsport. Daarom werken wij alleen samen met de beste vervoerders van Nederland.

Onze focus ligt op het compleet en tijdig leveren van goederen aan onze winkels en klanten en dat in een uitermate uitdagende omgeving.

Het stil, veilig, efficiënt en schoon leveren vraagt om een 'better every day' performance cultuur in combinatie met slimme innovaties in processen, wagenpark en organisatie van transport.

Ahold heeft ervoor gekozen om het duurzaam verbeteren van de leefomgeving van onze klanten een strategische pijler in haar bedrijfsvoering te laten zijn. Het samenspel om deze innovaties mogelijk te maken, tussen fabrikanten, brandstofleveranciers, Ahold en haar vervoerders, kan alleen plaatsvinden op basis van strategische samenwerking.

Cornelissen is al jarenlang 1 van onze strategische vervoerders die door flexibiliteit in de operatie en innovatieve kracht in het wagenpark naadloos aansluit op onze missie stil, veilig, efficiënt en schoon transport. De afgelopen jaren zijn indrukwekkende stappen in het bedrijf genomen. De groei die is ingezet, zowel binnen als buiten Ahold, hebben voor een verdere professionalisering van de Cornelissen groep gezorgd. Er staat nu een landelijke kwaliteit speler van formaat. Wij zien de samenwerking met Cornelissen Transport in de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Kruidvat

Cornelissen is in de loop van de jaren met ons meegegroeid en bewijst keer op keer in staat te zijn om onze specifieke eisen goed in te vullen. Cornelissen is klantgericht en begrijpt wat voor ons belangrijk is. Wellicht van nog groter belang is dat de chauffeurs van Cornelissen zich enorm betrokken voelen. Zij vertegenwoordigen daardoor niet alleen Cornelissen, maar zeker ook ons bedrijf. Vanuit onze filialen krijgen we alleen maar positieve signalen over de klantgerichte houding van de chauffeurs.

Het wagenpark is modern en wordt up-to-date gehouden. Daarnaast zien we dat Cornelissen ook het voortouw neemt bij de inzet van schonere wagens. Daarom ook goed om te zien dat Cornelissen bij ons actief een pilot start met LNG wagens en ons blijft prikkelen om de inzet van LZV’s te overwegen.

Kortom, wij zien Cornelissen als een degelijke en betrouwbare partij die waar maakt wat zij belooft.