Cornelissen Academy

Cornelissen Transport begeeft zich binnen een uitdagende arbeidsmarkt, waarin het niet eenvoudig is goede krachten te vinden. Dit resulteerde in de ontwikkeling en start van de Cornelissen Academy; een interne opleiding binnen onze transporttak die kandidaten selecteert, opleidt en perspectief biedt. Onder leiding van een erkend CBR instructeur en bevoegd LZV opleider, groeien de Cornelissen chauffeurs uit tot ware top chauffeurs. Ook zijn er speciaal opgeleide mentorchauffeurs verbonden aan de Cornelissen Academy. Nieuwe medewerkers worden door hen begeleid om vlot een beeld te krijgen van de mogelijkheden en de werkzaamheden.

Naast de eigen Code 95 opleidingen, verzorgt de Cornelissen Academy diverse trainingen voor haar chauffeurs. Zo leren zij veiliger te rijden, om met slimmere technieken en inzichten brandstof te besparen en wordt uitleg gegeven over schade en stresspreventie. Het zijn maatwerk trainingen, individueel samengesteld en afgestemd op de dagelijkse praktijk van onze chauffeurs.

Veiliger rijden,

brandstof besparen

Door zelf op te leiden, waarborgt Cornelissen Transport de hoge kwaliteit van haar chauffeurs. Het animo is hoog en de aanpak leidt tot betrokken en gekwalificeerde chauffeurs. Dat komt mede door het goede materiaal waarmee de Academy werkt, zoals moderne en ultra zuinige trucks met dubbele bediening en extra zitplaatsen in de cabine.

Zo gaan we samen elke dag vooruit. Voor en door onze chauffeurs.