Transportplanner Nieuwegein

Ben jij de Transportplanner die elke dag op top niveau presteert en behoort snel oplossingsgericht schakelen tot jouw tweede natuur? Dan is deze functie iets voor jou!
Als medewerker van Cornelissen Groep word je onderdeel van het hechte en gezellige Team Cornelissen. Wij vinden het belangrijk dat ieder teamlid zich gewaardeerd en erkend voelt binnen Team Cornelissen.

Voor onze standplaats in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een transportplanner. Als transportplanner stap je in een uitdagende werkomgeving waarbij je veel ruimte en vrijheid krijgt om de dagelijkse operatie optimaal te laten verlopen. Vanaf onze standplaats Nieuwegein rijden wij voor landelijke retailers. Elke dag ben je in contact met betrokken en gedreven collega’s en opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van transportopdrachten en de optimale inzet van beschikbare chauffeurs en materiaal. Je geeft operationeel leiding aan een gedreven groep chauffeurs in, neemt deel aan werkoverleg en bezoekt chauffeursbijeenkomsten. Dagelijks sta je in contact met je teamleider.

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Verwerking persoonsgegevens*
team polar special

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een kostenbewuste, ondernemende en mensgerichte transportplanner, die de focus wil leggen op chauffeur, klant en resultaat. Je schakelt snel, kunt goed analyseren, werkt zelfstandig en houdt overzicht over je werkzaamheden zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. Je beschikt over een MBO+ niveau, hebt een studie gevolgd in de richting van logistiek en hebt de nodige ervaring met (digitale) systemen. Tevens heb je een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal en ben je gemakkelijk in de omgang. Je bent bereid om in het weekend te werken en kan omgaan met flexibele werktijden.

Nieuwegein
Fulltime
MBO+ Niveau (richting Logistiek
Relevante werkervaring
Nederlandse en Engelse
MS Office, TMS, BC en Routeplanning

Wat bieden wij?

Je krijgt een mooie functie binnen een hecht team. Uiteraard bieden we je marktconforme arbeidsvoorwaarden. Minstens zo belangrijk is dat je je thuis voelt in een familiebedrijf met ambitie om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij de teamplayer die wij zoeken?

Vooruitstrevende werkgever
Prettige werksfeer
Moderne werkomgeving
Betrokken werkgever
Ontwikkelingsmogelijkheden

Contact

Direct solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Verwerking persoonsgegevens*