Value Added Logistics

Extra waarde aan uw goederen met VAL

Gedurende het logistiek proces zijn er momenten waarop er extra waarde aan uw producten toegevoegd kan worden. Met het opmaken, labelen en palletiseren, maar ook met het land- en klantklaar maken van de goederen, containerstuffing en -stripping of het bestickeren en uitvoeren van kwaliteitscontroles. Cornelissen neemt al deze taken op zich en zorgt daarmee voor een professionaliseringsslag voor u.

Volledig in supply chain management

Wij nemen voor veel van onze klanten allerhande zaken uit handen. Denken mee over oplossingen in de totale supply chain, zodat u structurele verbeteringen levert in de service naar uw klanten. Ook met een incidentele invulling van een actie kunnen wij u helpen. Met Cornelissen legt u het complete distributieproces in handen van een ervaren en kundige partner

Kom langs en realiseer ook meerwaarde aan uw producten.

“Cornelissen is een degelijke partij die doet wat zij belooft”

Marcel Evers, manager Warehouse Operations, A.S. Watson
Marcel Evers, manager Warehouse Operations, A.S. Watson

Cornelissen is in de loop van de jaren met ons meegegroeid en bewijst keer op keer in staat te zijn om onze specifieke eisen goed in te vullen. Cornelissen is klantgericht en begrijpt wat voor ons belangrijk is. Wellicht van nog groter belang is dat de chauffeurs van Cornelissen zich enorm betrokken voelen. Zij vertegenwoordigen daardoor niet alleen Cornelissen, maar zeker ook ons bedrijf. Vanuit onze filialen krijgen we alleen maar positieve signalen over de klantgerichte houding van de chauffeurs.

Het wagenpark is modern en wordt up-to-date gehouden. Daarnaast zien we dat Cornelissen ook het voortouw neemt bij de inzet van schonere wagens. Daarom ook goed om te zien dat Cornelissen bij ons actief een pilot start met LNG wagens en ons blijft prikkelen om de inzet van LZV’s te overwegen.

Kortom, wij zien Cornelissen als een degelijke en betrouwbare partij die waar maakt wat zij belooft.