Value Added Logistics

Voor Cornelissen Logistics is warehousing meer dan de inslag, opslag en uitslag van goederen. Het is een dynamisch proces dat veel waarde aan de supply chain van een bedrijf kan toevoegen. Hoe? Door extra diensten aan te bieden, zoals het labelen, verpakken, ompakken, samenstellen en controleren van producten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, want er zijn nog meer slimme oplossingen en diensten die uw distributieproces beter en efficiënter kunnen maken. We noemen dat Value Added Logistics.

Kwaliteitsinspecties

Fouten kunnen altijd voorkomen worden. Door uw producten in het warehouse te laten controleren, worden er geen producten bij uw klant of in de winkel geleverd die niet aan de kwaliteitseis voldoen. Wij voeren al dan niet steekproefsgewijs kwaliteitsinspecties uit en controleren op eventuele transportschade.

Controleren op kwaliteit,

schade en meer…

Verpakken en herpakken

Bevat uw product geen verpakking of zit het niet in de juiste verpakking? Wij verpakken of herpakken het product en leveren uw producten op pallet- of pakketniveau af.

Labeling

Uw producten direct gereed voor de verkoop? Wij labelen uw product met de juiste informatie, barcode of prijs. Zo kan het product direct vanuit de doos in het schap.

Displays

Heeft u een speciale actie of wilt u bepaalde producten uit uw assortiment uitlichten? Dan is een winkeldisplay vaak een aantrekkelijke optie. Door het display in het warehouse al in elkaar te zetten, kan het direct in gebruik worden genomen.

De voordelen van Cornelissen Value Added Logistics

  • Efficiënter distributieproces
  • Volledig gecertificeerd
  • Ervaren medewerkers
  • Maatwerk oplossingen
  • Eén partner en aanspreekpunt voor uw gehele supply chain

Contact

“Warehousing is tegenwoordig meer dan enkel de opslag van goederen. Er zijn zoveel mogelijkheden om waarde aan uw logistieke keten toe te voegen. Het team van Cornelissen Logistics denkt mee en spot kansen die uw bedrijf vooruit helpen. Dat is echt onze kracht.”

– Twan Fransman