Cornelissen groep

KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Diensten

Wij zijn de motor van de economie, wij brengen vitale ketens in beweging. Met passie, precisie, kennis en kunde zorgen wij voor de verbinding.

Cornelissen groep
Cornelissen groep

DE diensten VAN
CORNELISSEN

Onze toewijding aan onze klanten staat op nummer één, daarom doen we er alles aan om onze beloftes waar te maken. Met een energiek en sterk team dat altijd klaar is voor een uitdaging. Wij zijn #teamcornelissen. 

Transport

Transport zit diep in het hart van Cornelissen. Elke dag zetten we alles op alles om de goederen van onze klanten op tijd en in optimale staat te leveren. Dit doen we met vooruitstrevende logistieke oplossingen en jarenlange ervaring. We besteden veel aandacht en zorg aan onderzoek en de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Zo bieden we onze klanten hoogwaardige, slimme en duurzame transportdiensten. Iedere dag opnieuw.

Cornelissen groep
Diensten Cornelissen groep
Cornelissen groep
Cornelissen groep
Diensten Cornelissen groep
Cornelissen groep

Warehousing

Onze moderne warehouses en distributiecentra vormen een belangrijk onderdeel van ons sterke logistieke netwerk. We hebben meer dan 25.000 vierkante meter aan opslagruimte, verdeeld over twee verschillende condities: ongeconditioneerd en geconditioneerd. Hier verzorgen we de inslag, opslag, uitslag en voorraadbeheer voor diverse producten zoals levensmiddelen en non-food. Bovendien bieden we aanvullende diensten aan om het proces nóg slimmer, efficiënter en duurzamer in te richten. Zo verzorgen we niet alleen de standaard opslag, maar nog veel meer.

Cornelissen groep

Klantcase:
Albert heijn

Ontwikkeling van een op blockchain techniek gebaseerde app die Cornelissen met Capgemini, Kuehne + Nagel en Albert Heijn heeft opgezet in het transport tussen middelencentra en distributiecentra. “Door middel van een centrale app kan iedereen zien wat er daadwerkelijk gebeurt; welke vrachtauto wegrijdt of welke laaddock vrij is. Het is efficiënter, want chauffeurs en logistieke medewerkers organiseren nu zelf en papierloos het werk. De verantwoordelijkheid ligt nu daar waar de waardecreatie plaatsvindt. De werktevredenheid schiet daardoor ook omhoog. Dat vinden we dus slim!”

Cornelissen groep

@Home

Cornelissen@Home staat klaar voor retailers die een onlineboodschappenservice aanbieden in Nederland en België. Met jarenlange ervaring, ons doordachte online delivery model, efficiënte communicatie over leveringen, slimme digitale ondersteuning en een enthousiast team, verzekeren we een kwalitatieve home delivery met tevreden klanten.

Cornelissen groep
Cornelissen neemt transport activiteiten over
Cornelissen groep
Cornelissen groep
Pallets
Cornelissen groep

Pallets

Pallets zijn niet weg te denken bij transport en opslag. In 2006 richtte Cornelissen Groep daarom haar eigen bedrijf, Cornelissen Pallets, op. Onze pallets, gemaakt van duurzaam PEC-gecertificeerd hout voldoen aan alle kwaliteitseisen van de European Pallet Association (EPAL). Zo garanderen we pallets van het hoogste niveau die perfect passen bij jouw transport- en opslagbehoeften.