Cornelissen groep

KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Diensten

Wij zijn de motor van de economie, wij brengen vitale ketens in beweging. Met passie, precisie, kennis en kunde zorgen wij voor de verbinding.

Cornelissen groep
Cornelissen groep

DE diensten VAN
CORNELISSEN

Onze toewijding aan onze klanten is onze top prioriteit en wij zetten ons altijd in om onze beloftes waar te maken. Wij zijn sterk, slagvaardig en altijd bereid om de uitdagingen aan te gaan. We zeggen wat we doen, en we doen wat we beloven. Dat is #teamcornelissen.

Transport

Transport zit diep in het DNA van Cornelissen. Iedere dag zorgen we ervoor dat de goederen van onze klanten op tijd en volgens de juiste condities worden afgeleverd. Met vooruitstrevende logistieke oplossingen onderscheiden we ons van andere spelers in de markt. We besteden veel tijd, aandacht en zorg aan onderzoek en de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen we onze klanten nu en in de toekomst slimme en duurzame transportdiensten van de allerhoogste hoge kwaliteit bieden. Iedere dag weer.

Cornelissen groep
Diensten Cornelissen groep
Cornelissen groep
Cornelissen groep
Diensten Cornelissen groep
Cornelissen groep

Warehousing

Onze moderne warehouses en distributiecentra vormen een belangrijk onderdeel van ons sterke logistieke netwerk. In totaal beschikt Cornelissen Logistics over meer dan 25.000 m2 aan magazijncapaciteit. Met drie verschillende opslagcondities (ongeconditioneerd, geconditioneerd en cold) bieden we inslag, opslag, uitslag en voorraadbeheer voor een breed scala aan producten, zoals levensmiddelen, non-food, high value goederen en healthcare & pharma producten. Daarnaast beschikken onze warehouses over crossdock faciliteiten en bieden we diverse diensten aan waarmee we de logistieke keten slimmer, efficiënter en duurzamer kunnen inrichten.
Cornelissen groep

Klantcase:
Albert heijn

Ontwikkeling van een op blockchain techniek gebaseerde app die Cornelissen met Capgemini, Kuehne + Nagel en Albert Heijn heeft opgezet in het transport tussen middelencentra en distributiecentra. “Door middel van een centrale app kan iedereen zien wat er daadwerkelijk gebeurt; welke vrachtauto wegrijdt of welke laaddock vrij is. Het is efficiënter, want chauffeurs en logistieke medewerkers organiseren nu zelf en papierloos het werk. De verantwoordelijkheid ligt nu daar waar de waardecreatie plaatsvindt. De werktevredenheid schiet daardoor ook omhoog. Dat vinden we dus slim!”

Cornelissen groep

@Home

Online boodschappen doen is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de retailbranche. Cornelissen @Home is gericht op dienstverlening aan retailers die online een boodschappenservice aanbieden in Nederland en België. Ons uitgekiende online delivery model, efficiënte communicatie over afleveringen, slimme digitale ondersteuning en een enthousiast team zorgen voor een efficiënte en kwalitatieve Home Delivery, hier zijn we supertrots op.
Cornelissen groep
Cornelissen neemt transport activiteiten over
Cornelissen groep
Cornelissen groep
Pallets
Cornelissen groep

Pallets

Pallets zijn een belangrijk onderdeel van transport en opslag. Daarom heeft Cornelissen Groep in 2006 haar eigen palletbedrijf, Cornelissen Pallets, opgericht. Wij maken uitsluitend gebruik van houten pallets, omdat hout een duurzame en sterke grondstof is. Onze pallets worden geproduceerd van PEFC-gecertificeerd hout, op een duurzame wijze. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen van de European Pallet Association (EPAL) en garanderen zo de hoogste kwaliteit pallets voor jouw transport- en opslagbehoeften.