Cornelissen
Heet je van harte welkom!

Werken bij

Cornelissen Groep is een warm familiebedrijf dat actief is binnen de sector transport en logistiek. Met een groot team betrokken en gemotiveerde medewerkers zorgen wij elke dag dat het juiste product, op de juiste tijd op de juiste plaats komt.

Team Cornelissen is een gezellig team dat samen alles voor elkaar krijgt en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Binnen Team Cornelissen kennen we elkaar persoonlijk en maken we tijd voor een gesprek bij de koffieautomaat. Een team dat hard werkt, maar waar ook gelachen kan worden. Iedereen voelt zich thuis bij Team Cornelissen.
Want, samen doen we het elke dag beter en daar zijn we trots op!


Solliciteer nu

Of neem contact met ons op
Tel: 024 3724 724
Mail: vacature@cornelissen.nl

Binnen Team Cornelissen is het groepsgevoel erg belangrijk. De afdelingen transport, logistiek en hoofdkantoor vormen dan ook één team. Elkaar kennen, op elkaar ingespeeld raken en het hebben van een gezamenlijk doel zijn belangrijke kernbegrippen voor ons.

Wij hebben aandacht voor elkaar en halen het beste in elkaar naar boven. Naast een modern wagenpark bieden we dan ook verschillende cursussen en trainingen via onze eigen Cornelissen Academy.

Maak kennis met Team Cornelissen. Onze medewerkers stellen zich graag aan je voor! Bekijk de video en bezoek onze Facebookpagina om Team Cornelissen te leren kennen.

Teammagazine