Cornelissen groep

KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

@home

Cornelissen@Home is er voor retailers die hun online activiteiten willen opzetten én uitbreiden, in Nederland en België. We regelen thuisleveringen van online bestellingen, bieden betrouwbaar transport en ondersteunen als strategisch partner.

bezorgservice
bezorgservice

Bezorging tot aan
de voordeur

Cornelissen@Home staat klaar voor retailers die een online boodschappenservice aanbieden in Nederland en België en nét dat stapje verder willen zetten. Met jarenlange ervaring, ons doordachte online delivery model, efficiënte communicatie over leveringen, slimme digitale ondersteuning en een enthousiast team, verzekeren we een soepele home delivery met tevreden ontvangers.

vlekkeloze thuislevering

Thuisbezorging is niet meer weg te denken uit de retailbranche en is enorm populair. De markt en sector zullen blijven groeien. Het is daarom belangrijk om de dienstverlening slimmer, efficiënter, duurzamer en persoonlijker te maken. Met goed opgezette distributienetwerken zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Cornelissen@Home ondersteunt bij het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van deze netwerken. Zo werken we met client dedicated hubs, crossdocking en retourstromen. Daarnaast staan we klaar om te helpen bij diverse vraagstukken, waaronder strategie, marketing en duurzaamheid.

Cornelissen groep
bezorgservice
Cornelissen groep

Kan ik je helpen?

Niels Hendriksen | Accountmanager

Cornelissen groep
Cornelissen groep

@home academy

We investeren in uitgebreide trainingen voor onze collega’s, nog voordat ze bij ons aan de slag gaan. Op die manier zorgen we ervoor dat ze de functie door en door begrijpen, weten hoe ze met klanten moeten omgaan en schadevrij kunnen rijden. Tijdens de opleiding komen onze kernwaarden aan bod, leren ze over veiligheid, duurzaamheid en klantgerichtheid. Waarom? Omdat jouw klanten ook onze klanten zijn. Ons team wordt zorgvuldig opgeleid en samengesteld om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Als ware merkambassadeurs, maken we je klanten blij. Iedere dag weer.

Duurzame distributie

We denken graag mee over duurzaamheidsvraagstukken. Als logistiek- en transportbedrijf beschikken we over de kennis en ervaring om ook jouw bedrijf te ondersteunen bij passende duurzaamheidsoplossingen. We kunnen bijvoorbeeld helpen bij de elektrificatie van het wagenpark, het implementeren van digitale oplossingen of slimme planningen om duurzaam met onze middelen en mensen om te gaan.

Geen enkel idee is te gek; we staan open voor het bespreken en uitvoeren van al je plannen. Laten we samen investeren in jouw bedrijf, jouw transport, en vooral, jouw toekomst.

Meer weten over het thema duurzaamheid? Lees dan verder via onderstaande knop!

Cornelissen groep
transport
Cornelissen groep

CORNELISSEN @home
in cijfers

bezorgservice

SINDS

1960
bezorgservice

LOCATIES

0
bezorgservice

VOERTUIGEN

0 +
bezorgservice

WERKNEMERS

0 +
bezorgservice

CAPACITEIT

0 M²
Cornelissen groep

Cornelissen
Uitgelicht @home nieuws

Door te innoveren blijven we onze dienstverlening verbeteren. Blijf verbonden met het laatste @home nieuws van Cornelissen.

Drie Jaar Cornelissen @Home: Een Samenwerking tussen Nederland en België

Afgelopen zomer vierde we het derde jubileum van de...

Cornelissen groep

Cornelissen @home België doet mee aan YOUCA Action Day voor gendergelijkheid in Senegal

Bij Cornelissen Groep omarmen we niet alleen efficiëntie en...

Cornelissen groep

Cornelissen@Home nu ook in Nederland actief!

In goede samenwerking en opdracht van Albert Heijn Online...

Cornelissen groep
Cornelissen groep