Iedereen voelt zich thuis bij Team Cornelissen.
En daar zijn we trots op!

Over ons

De kracht van vooruitstrevende logistieke oplossingen

Cornelissen Groep biedt slimme en duurzame oplossingen op het gebied van vooruitstrevende logistiek. Al meer dan 90 jaar houden wij ons bezig met transport, warehousing, pallets en geconditioneerde oplossingen in zowel de retail als farmaceutische industrie. Iedere dag verleggen we onze grenzen, letterlijk en figuurlijk. We staan voor innovatie en zijn continu bezig om onze logistieke oplossingen voor onze klanten nóg beter en nóg duurzamer te maken. Met een team van betrokken en toegewijde medewerkers staan we iedere dag voor je klaar. Samen, want samen doen we het iedere dag beter.

Onze business units

Transport

Transport zit diep in het DNA van Cornelissen. Slim en duurzaam transport, wel te verstaan. Of het nu gaat om groupage en FTL distributie of winkeldistributie

Warehousing

Met meer dan 25.000m2 aan hoogwaardig en geconditioneerde opslagcapaciteit bieden wij een compleet pakket op het gebied van warehousing en value added logistics.

Pallets

Cornelissen is dé partner op het gebied van pallets. Naast de verkoop en reparatie van pallets kunt u bij Cornelissen Pallets ook terecht voor de inkoop, verhuur en het beheer van pallets.

De drie specialismen

van Cornelissen Groep