IEDEREEN VOELT ZICH THUIS BIJ

#TEAMCORNELISSEN

Cornelissen is niet weg te denken uit de logistieke dienstverlening in Nederland. Dit doen we als 1 team die zich elke dag inzet om de sector draaiende te houden. En onze mensen zijn hier het allerbelangrijkste in. Wij zijn de familie van de verbinding. Zonder logistiek staat alles stil!

Cornelissen groep
Cornelissen groep

De geschiedenis van
CORNELISSEN
in een notendop

In 1930 startte Jo Cornelissen zijn transportbedrijf in Nijmegen. Met paard en wagen werden kolen naar de plaatselijke gasfabriek vervoerd. We zijn trots op de geschiedenis van ons bedrijf. Zo werkte Cornelissen actief mee aan de wederopbouw van Nijmegen na de Tweede Wereldoorlog door ook grondwerk op zich te nemen. Eén van de eerste klanten van Cornelissen was de toenmalige Nederlandse Export Papierfabriek. Dat was in 1935. We zijn er enorm trots op dat Essity, zoals de papierfabriek vandaag de dag heet, nog steeds klant is van Cornelissen!

Over Cornelissen

Transport zit diep in het DNA van Cornelissen. Iedere dag zorgen we ervoor dat de goederen van onze klanten op tijd en volgens de juiste condities worden afgeleverd. Met vooruitstrevende logistieke oplossingen onderscheiden we ons van andere spelers in de markt. We besteden veel tijd, aandacht en zorg aan onderzoek en de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen we onze klanten nu en in de toekomst slimme en duurzame transportdiensten van de allerhoogste hoge kwaliteit bieden. Iedere dag weer.

Cornelissen groep
Over Cornelissen
Cornelissen groep
Cornelissen groep
De verbinding
Cornelissen groep

Onze waarden

Bij Cornelissen hechten we veel waarde aan onze open en familiare bedrijfscultuur. We hebben plezier in ons werk en dat is belangrijk, want dit zorgt voor positiviteit op de werkvloer. Met plezier naar resultaat. Samen gaan we vooruit, samen staan we sterk als #teamcornelissen. We hebben de overtuiging dat we iedere dag beter kunnen worden. Door hard te werken en te blijven innoveren, kunnen we onze klanten steeds beter van dienst zijn. Dit doen we met respect voor elkaar en onze omgeving. We zijn trots op de manier waarop we met elkaar omgaan en we zorgen ervoor dat iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt.

We weten dat een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en dat het hebben van plezier op het werk daarbij hoort. Wij zijn Cornelissen, en wij zijn trots op de manier waarop we werken en welke waarde wij kunnen toevoegen.

DE VERHALEN VAN
ONZE CHAUFFEURS

#teamcornelissen bestaat uit een familie van honderden chauffeurs met ieder een eigen verhaal. Iedereen heeft zijn/haar eigen unieke verhaal en kwaliteiten. Dit is #teamcornelissen.

Hendrik

Cornelissen groep

Stijn

Cornelissen groep

Kayleigh

Cornelissen groep

Stefan

Cornelissen groep

Cornelissen
in cijfers

Cornelissen groep

SINDS

1960
Cornelissen groep

LOCATIES

0
Cornelissen groep

VOERTUIGEN

0 +
Cornelissen groep

WERKNEMERS

0
Cornelissen groep

CAPACITEIT

0 M²