Cornelissen groep

KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Transport

De logistieke sector is altijd in beweging. Innovatief zijn is van groot belang in deze branche. Innovatie biedt steeds meer kansen op gebied van efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid.

Cornelissen groep
Cornelissen groep

Transport

Transport zit diep in het DNA van Cornelissen. Iedere dag zorgen we ervoor dat de goederen van onze klanten op tijd en volgens de juiste condities worden afgeleverd. Met vooruitstrevende logistieke oplossingen onderscheiden we ons van andere spelers in de markt. We besteden veel tijd, aandacht en zorg aan onderzoek en de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen we onze klanten nu en in de toekomst slimme en duurzame transportdiensten van de allerhoogste hoge kwaliteit bieden. Iedere dag weer.

Cornelissen groep
Diensten Cornelissen groep
Cornelissen groep

Slim transport

De logistieke sector is letterlijk en figuurlijk continu in beweging. In weinig andere branches is innovatie zo belangrijk. Enerzijds biedt innovatie steeds meer kansen op gebied van efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid, anderzijds nemen eisen en regelgeving steeds verder toe. Deze ontwikkelingen hebben grote invloed op de manier van samenwerken en ondernemen binnen de logistieke sector. Innovatie begint met transparantie in data en processen. Samen met klanten kijken we hoe we door slimmer samen te werken, kunnen besparen. Daarom werken we steeds minder met papier en steeds meer met de nieuwste technologieën, algoritmes en cloudoplossingen. Zo maken wij onze oplossingen op het gebied van infrastructuur en logistiek steeds slimmer.

Cornelissen groep

Klantcase:
Albert heijn

Ontwikkeling van een op blockchain techniek gebaseerde app die Cornelissen met Capgemini, Kuehne + Nagel en Albert Heijn heeft opgezet in het transport tussen middelencentra en distributiecentra. “Door middel van een centrale app kan iedereen zien wat er daadwerkelijk gebeurt; welke vrachtauto wegrijdt of welke laaddock vrij is. Het is efficiënter, want chauffeurs en logistieke medewerkers organiseren nu zelf en papierloos het werk. De verantwoordelijkheid ligt nu daar waar de waardecreatie plaatsvindt. De werktevredenheid schiet daardoor ook omhoog. Dat vinden we dus slim!”

Cornelissen groep

Schoon transport

Ons bedrijf heeft al jaren ervaring met elektrische voertuigen en elektrische zero-emissie koeltrailers. We zetten namelijk vol in op een duurzame vloot met enkel EURO-6 vrachtauto’s, diverse Eco-combi’s, bijna honderd (bio-)LNG vrachtauto’s, meerdere hybride en volledig elektrische vrachtauto’s en tientallen elektrische koeltrailers. In 2023 komt daar een mix van tientallen hybride en elektrische vrachtauto’s bij. Om ‘oplaad zekerheid’ te garanderen realiseren wij op meerdere locaties eigen laad pleinen, zodat klanten altijd kunnen rekenen op een volledige actieradius.

Cornelissen groep
Schoon transport, elektrische voertuigen
Cornelissen groep

Cornelissen
in cijfers

Cornelissen groep

SINDS

1960
Cornelissen groep

LOCATIES

0
Cornelissen groep

VOERTUIGEN

0 +
Cornelissen groep

WERKNEMERS

0
Cornelissen groep

CAPACITEIT

0 M²