KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Transport

De logistieke sector is altijd in beweging. Innovatief zijn is van groot belang in deze branche. Innovatie biedt steeds meer kansen op gebied van efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid.

transport
transport

Transport

Transport zit diep in het DNA van Cornelissen. Iedere dag zorgen we ervoor dat de goederen van onze klanten op tijd en volgens de juiste condities worden afgeleverd. Met vooruitstrevende logistieke oplossingen onderscheiden we ons van andere spelers in de markt. We besteden veel tijd, aandacht en zorg aan onderzoek en de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Zo kunnen we onze klanten nu en in de toekomst slimme en duurzame transportdiensten van de allerhoogste hoge kwaliteit bieden. Iedere dag weer.

Cornelissen groep
Transport
Cornelissen groep

Slim transport

De logistieke sector is letterlijk en figuurlijk continu in beweging. In weinig andere branches is innovatie zo belangrijk. Enerzijds biedt innovatie steeds meer kansen op gebied van efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid, anderzijds nemen eisen en regelgeving steeds verder toe. Deze ontwikkelingen hebben grote invloed op de manier van samenwerken en ondernemen binnen de logistieke sector. Innovatie begint met transparantie in data en processen. Samen met klanten kijken we hoe we door slimmer samen te werken, kunnen besparen. Daarom werken we steeds minder met papier en steeds meer met de nieuwste technologieën, algoritmes en cloudoplossingen. Zo maken wij onze oplossingen op het gebied van infrastructuur en logistiek steeds slimmer.

Cornelissen groep

Klantcase:
Albert heijn

Ontwikkeling van een op blockchain techniek gebaseerde app die Cornelissen met Capgemini, Kuehne + Nagel en Albert Heijn heeft opgezet in het transport tussen middelencentra en distributiecentra. “Door middel van een centrale app kan iedereen zien wat er daadwerkelijk gebeurt; welke vrachtauto wegrijdt of welke laaddock vrij is. Het is efficiënter, want chauffeurs en logistieke medewerkers organiseren nu zelf en papierloos het werk. De verantwoordelijkheid ligt nu daar waar de waardecreatie plaatsvindt. De werktevredenheid schiet daardoor ook omhoog. Dat vinden we dus slim!”

Cornelissen groep

Schoon transport

Ons bedrijf heeft al jaren ervaring met elektrische voertuigen en elektrische zero-emissie koeltrailers. We zetten namelijk vol in op een duurzame vloot met enkel EURO-6 vrachtauto’s, diverse Eco-combi’s, bijna honderd (bio-)LNG vrachtauto’s, meerdere hybride en volledig elektrische vrachtauto’s en tientallen elektrische koeltrailers. In 2023 komt daar een mix van tientallen hybride en elektrische vrachtauto’s bij. Om ‘oplaad zekerheid’ te garanderen realiseren wij op meerdere locaties eigen laad pleinen, zodat klanten altijd kunnen rekenen op een volledige actieradius.

Cornelissen groep
transport
Cornelissen groep

Cornelissen
in cijfers

Transport

SINDS

1960
Transport

LOCATIES

0
transport

VOERTUIGEN

0 +
transport

WERKNEMERS

0
Transport

CAPACITEIT

0 M²
Cornelissen groep

Cornelissen
Uitgelicht Transport nieuws

Transport is meer dan het verplaatsen van goederen. Bekijk hier het laatste transportnieuws van Cornelissen.

Connected Transport proef in Brabant voor veiliger en slimmer transport

Bij Cornelissen Transport staan we nooit stil als het...

Cornelissen groep

De hechte samenwerking tussen Cornelissen en JEE-O

Twintig jaar geleden begon Lammert, CEO, oprichter en designer...

Cornelissen groep

Op weg naar duurzamer vervoer: Netverzwaring en oplaadvoorzieningen op standplaatsen

De toekomst van duurzaam vervoer begint te schijnen op...

Cornelissen groep
Cornelissen groep