Cornelissen groep

KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Transport

Wij regelen alles én denken vooruit. Samen bewegen we richting een slimmere, efficiëntere toekomst voor transport.

transport
transport

experts in Transport

Transport zit diep in het hart van Cornelissen. Elke dag zetten we alles op alles om de goederen van onze klanten op tijd en in optimale te leveren. Dit doen we met vooruitstrevende logistieke oplossingen en jarenlange ervaring. We besteden veel aandacht en zorg aan onderzoek en de implementatie van nieuwe ontwikkelingen. Zo bieden we onze klanten hoogwaardige, slimme en duurzame transportdiensten. Iedere dag opnieuw.

Cornelissen groep
Transport
Cornelissen groep

Georganiseerd transport

Er komt veel kijken bij een goed ingericht logistiek proces. #teamcornelissen ondersteunt bij ieder mobiliteitsvraagstuk en weet precies wat er nodig is voor de juiste mobiliteitsoplossing. Of het nu gaat om het uit handen nemen van investeringen in transportmateriaal of het geven van realtime inzicht in de planning; we regelen alles, van start tot finish.

Ik help je graag!

Niels Hendriksen | Accountmanager

Van A naar B en van A tot Z

Bij ons draait het om het totaalplaatje. Jij moet van A naar B, wij regelen het van A tot Z. We nemen de logistiek uit handen, stemmen deze perfect af op jouw behoeften én optimaliseren hem. #teamcornelissen is flexibel en gaat net dat beetje verder, waarbij geen uitdaging te gek is. Het resultaat? Altijd een maatwerkoplossing die naadloos bij jou past. Dat betekent extra voordelen op de lange termijn: meer efficiëntie, innovatie en duurzaamheid.

Cornelissen groep
Cornelissen groep
Cornelissen groep
duurzaam transport
Cornelissen groep

slim transport

De logistieke sector is altijd in beweging. Innovatie speelt hier een belangrijke rol, met steeds meer kansen op het gebied van efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid. We blijven ons constant inzetten voor het verbeteren van onze diensten en het bevorderen van veiligheid op de weg. Bij ons begint innovatie met transparantie in data en processen. Samen met onze klanten kijken we hoe we door slimmer samen te werken, meer kunnen bereiken. Daarom werken we steeds minder met papier en steeds meer met de nieuwste technologieën, algoritmes en cloudoplossingen. Een voorbeeld hiervan is Connected Transport, waarbij realtime informatie naar boordcomputers wordt verstuurd. Dit stelt onze chauffeurs in staat om sneller en veiliger te reageren op veranderende verkeerssituaties, wat leidt tot verbeterde veiligheid en een vlottere doorstroming van goederen. Samen bewegen we richting een slimmere, efficiëntere toekomst voor transport.

Meer weten over het thema innovatie? Lees dan verder met onderstaande knop!

Schoon Transport

Elektrisch transport is niet meer weg te denken in de logistiek. We zijn vastbesloten om de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Daarom zetten we volop in op een duurzame vloot met elektrische voertuigen en zero-emissie koeltrailers. We rijden met EURO-6 vrachtauto’s, verschillende EcoCombi’s bijna honderd (bio-)LNG vrachtauto’s, diverse hybride en volledig elektrische vrachtauto’s, en hebben tientallen elektrische koeltrailers. Gedreven door verduurzaming van onze organisatie en de ambitie in het verlagen van onze ecologische voetafdruk, blijven we constant investeren in de elektrificatie van ons wagenpark. Om ervoor te zorgen dat we altijd klaar zijn voor de rit, realiseren we op meerdere locaties onze eigen laadpleinen. Zo kunnen onze klanten altijd rekenen op een volledige actieradius. En houden we vitale ketens in beweging op een vitale manier. Meer weten over het thema duurzaamheid? Lees dan verder via onderstaande knop!
Cornelissen groep
transport
Cornelissen groep

Cornelissen
in cijfers

Transport

SINDS

1960
Transport

LOCATIES

0
transport

VOERTUIGEN

0 +
transport

WERKNEMERS

0
Transport

CAPACITEIT

0 M²
Cornelissen groep

Cornelissen
Uitgelicht Transport nieuws

Duik in de wereld van transport, waar meer gebeurt dan het verplaatsen van goederen. Ontdek hier het laatste transportnieuws van Cornelissen.

Connected Transport proef in Brabant voor veiliger en slimmer transport

Bij Cornelissen Transport staan we nooit stil als het...

Cornelissen groep

Klantverhaal: De hechte samenwerking tussen Cornelissen en JEE-O

Twintig jaar geleden begon Lammert, CEO, oprichter en designer...

Cornelissen groep

Op weg naar duurzamer vervoer: Netverzwaring en oplaadvoorzieningen op standplaatsen

De toekomst van duurzaam vervoer begint te schijnen op...

Cornelissen groep
Cornelissen groep