KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Pallets

Alle zorgen rondom palletbeheer nemen wij uit handen, en dat op een duurzame wijze!

pallets
pallets

Pallets

Pallets zijn een belangrijk onderdeel van transport en opslag. Daarom heeft Cornelissen Groep in 2006 haar eigen palletbedrijf, Cornelissen Pallets, opgericht. Onze pallets worden geproduceerd van PEFC-gecertificeerd hout, op een duurzame wijze. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen van de European Pallet Association (EPAL) en garanderen zo de hoogste kwaliteit pallets voor jouw transport- en opslag behoeften.

Video afspelen over Cornelissen pallets
Cornelissen groep
pallets
Cornelissen groep

Volledig geautomatiseerd

Het sorteer- en reparatieproces van Cornelissen Pallets is volledig geautomatiseerd en voldoet aan de allerhoogste kwaliteit standaarden. Dankzij een gloednieuwe sorteermachine kunnen wij tot 350 pallets per uur sorteren. Daarnaast beschikt de machine over acht reparatie stations waarmee we kapotte pallets razendsnel kunnen repareren.

LPR depot

Cornelissen Pallets is de partner van LPR op het gebied van sorteren en repareren van LPR pool pallets. Met een moderne sorteer en repareer lijn verzorgen wij dagelijks het onderhoud aan LPR pallets. Met het oog op gemechaniseerde retail DC’s zijn kwalitatief hoogwaardige pallets essentieel in het logistieke proces. Met onze ervaring, kwaliteitscontroles en slimme processen spelen we daar een essentiële rol in.

Cornelissen groep
pallets
Cornelissen groep
Cornelissen groep
pallets
Cornelissen groep

Inkoop & verkoop

Beschikt u over een lading pallets en wilt u deze verkopen? Cornelissen Pallets koopt oude en gebruikte pallets in en recyclet ze. Dit is duurzaam en vriendelijk voor het milieu. Door pallets een tweede leven te geven, hoeven er minder bomen te worden gekapt en wordt de levensduur van reeds bestaande pallets verlengd. Gerecyclede pallets worden na een opknapbeurt weer verkocht tegen een aantrekkelijk tarief.

Circulaire economie

Pallets hergebruiken is een uitstekend voorbeeld van hoe we de principes van de circulaire economie kunnen toepassen. Wij sorteren pallets volautomatisch en in plaats van pallets na gebruik weg te gooien, kunnen deze worden gerepareerd en opnieuw gebruikt worden. Zijn ze onbruikbaar? Dan worden ze gedemonteerd en gebruikt om nieuwe pallets te maken. Wij hergebruiken onze pallets, wat resulteert in minder grondstoffenverbruik en minder afval. Dit draagt bij aan een duurzamere en meer circulaire economie. Zo verkleinen wij onze ecologische voetafdruk.

Cornelissen groep
pallets
Cornelissen groep
Cornelissen groep
pallets
Cornelissen groep

Palletbeheer

Cornelissen Pallets neemt alle zorg rondom het palletbeheer uit handen. Hierbij heeft u de keuze of u gebruik wil maken van de LPR-pool of van het europallet beheer. Vanaf het moment dat wij uw palletpool beheren, ontvangt u overzichtelijke rapportages waarmee u zicht houdt op de staat van de pallets en de bijbehorende kosten. Daarnaast bent u altijd op de hoogte van verplaatsingen en doorlooptijden.

Verhuur

Heeft u voor een bepaalde duur (extra) pallets nodig? Bij Cornelissen Pallets kunt u tegen een voordelig tarief pallets huren. Onze pallets zijn verkrijgbaar in diverse formaten en diverse vracht krachten. Informeer naar de mogelijkheden.

Cornelissen groep
pallets
Cornelissen groep

Cornelissen
in cijfers

SINDS

1960

LOCATIES

0
pallets

VOERTUIGEN

0 +
pallets

WERKNEMERS

0
pallets

CAPACITEIT

0 M²