Cornelissen groep

KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Warehousing

Onze warehouses zijn cruciaal voor efficiënte en georganiseerde opslag van goederen. Wij hebben volle focus op flexibiliteit, automatisering en kwaliteit.

warehousing
warehousing

WAREHOUSING

Onze moderne warehouses en distributiecentra vormen een belangrijk onderdeel van ons sterke logistieke netwerk. In totaal beschikt Cornelissen over meer dan 25.000 m2 aan magazijncapaciteit. Met drie verschillende opslagcondities (ongeconditioneerd, geconditioneerd en cold) bieden we inslag, opslag, uitslag en value added logistics voor een breed scala aan producten. Daarnaast beschikken onze warehouses over cross dock faciliteiten en bieden we diverse diensten aan waarmee we de logistieke keten slimmer, efficiënter en duurzamer kunnen inrichten.

Video afspelen
Cornelissen groep
warehousing
Cornelissen groep

Geavanceerde
warehouses

Kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en innovatie staan bij al onze diensten centraal. Onze volledig gecertificeerde warehouses zijn uitgerust met geavanceerde warehouse management systemen. Deze systemen controleren de temperatuur, luchtkwaliteit, brandveiligheid en beveiliging van de loods. Dankzij onze slimme IT-oplossingen hebben onze klanten 24/7 inzicht in de status van hun goederen en voorraad. Door zoveel mogelijk logistieke processen te automatiseren, kunnen wij altijd een constante kwaliteit leveren en op efficiënte wijze kosten besparen gekenmerkt door onze flexibele dienstverlening.

Meer dan alleen opslag

De dienstverlening van onze warehouses gaat verder dan enkel en alleen het aanbieden van opslag en voorraadbeheer. Met een breed pakket aan logistieke diensten voegen wij extra waarde toe aan het logistieke proces. Denk hierbij aan diensten op het gebied van labelling, ompakken, verpakken en het vullen van displays. Maar ook op administratief gebied zijn er diverse zaken waarbij wij onze partners ondersteunen, zoals het aanvragen van exportdocumenten en het ondertekenen van douaneformulieren. Cornelissen regelt het.

Cornelissen groep
warehousing
Cornelissen groep

CORNELISSEN Warehousing
in cijfers

warehousing


SINDS

1930
warehousing


LOCATIES

0
warehousing

OPSLAG
CAPACITEIT

0 M2
warehousing

JAARLIJKSE
PAKKETTEN

0 +

JAARLIJKSE HANDELINGEN

0 +
Cornelissen groep

Cornelissen
Uitgelicht warhousing nieuws

Onze warehouses zijn van belang voor efficiënte opslag van goederen. Blijf verbonden met het laatste warehousing nieuws van Cornelissen.

Cornelissen groep