Cornelissen groep

KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Warehousing

Onze magazijnen zijn essentieel voor het efficiënt en geordend opslaan van goederen. Met moderne warehouses verzekeren we een slim, snel en transparant proces.
warehousing
warehousing

Specialist in WAREHOUSING

Onze moderne warehouses en distributiecentra vormen een belangrijk onderdeel van ons sterke logistieke netwerk. We hebben meer dan 25.000 vierkante meter aan opslagruimte, verdeeld over twee verschillende condities: ongeconditioneerd en geconditioneerd. Hier verzorgen we de inslag, opslag, uitslag en voorraadbeheer voor diverse producten zoals levensmiddelen en non-food. Bovendien bieden we aanvullende diensten aan om het proces nóg slimmer, efficiënter en duurzamer in te richten. Denk aan VAL/VAS, parcel shipping voor b2b en b2c, het lossen, strippen en stuffen van containers, container slip sheets, bulkopslag, het lossen en laden van klemtrucks, en slimme e-fulfilment. Zo verzorgen we niet alleen de standaard opslag, maar nog veel meer.

Video afspelen
Cornelissen groep
warehousing
Cornelissen groep

Meer dan opslag

In onze warehouses draait het om opslag, inslag, uitslag en het efficiënt laden en lossen van grote hoeveelheden containers. Daarnaast ondersteunen we diverse verpakkingsactiviteiten zoals het ompakken en labelen, op een duurzame en veilige manier. Ook schakel je ons in voor orderpicking op verschillende niveaus, van palletniveau tot stukniveau. We faciliteren het transport en verzorgen opslag in ons douane-entrepot, waarbij we alles regelen voor import en export. Transparantie is hierbij cruciaal. Daarom werken we met onze Track & Trace-functionaliteit, die de status en locatie van zendingen 24/7 realtime inzichtelijke maakt.

Kan ik je helpen?

Niels Hendriksen | Accountmanager

Naadloze e-fulfilment

Bij Cornelissen omarmen we innovatie en streven we ernaar om aan de top te blijven van de snel evoluerende wereld van e-fulfilment. Met toegewijde teams en geavanceerde technologieën leveren we naadloze diensten die inspelen op de groeiende vraag van de online markt. Of het nu gaat om orderverwerking, voorraadbeheer of snelle leveringen: wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij de unieke behoeften van elk bedrijf en het complete proces uit handen nemen.

Cornelissen groep
warehousing
Cornelissen groep
Cornelissen groep
warehousing
Cornelissen groep

Slimme
digitalisering

Door logistieke processen zo veel mogelijk te automatiseren,  leveren we constant kwaliteit en besparen we op efficiënte wijze kosten, met minimale foutmarge en risico’s. Met onze slimme IT-oplossingen heb je 24/7 realtime inzicht in de status van goederen en voorraad. Ons WMS-systeem maakt data-uitwisseling en informatievoorziening erg eenvoudig. Dankzij Electronic Data Interchange (EDI) en onze intuïtieve webportal worden orders moeiteloos aangemeld. Door gebruik te maken van EAN-scanning garanderen we precisie en verhogen we de efficiëntie voor snellere orderafhandeling. Ons doordachte backorderproces zorgt er bovendien voor dat geen enkele bestelling verloren gaat. Alles voor een goed werkende én lopende webshop.

CORNELISSEN Warehousing
in cijfers

warehousing


SINDS

1930
warehousing


LOCATIES

0
warehousing

OPSLAG
CAPACITEIT

0 M2
warehousing

JAARLIJKSE
PAKKETTEN

0 +

JAARLIJKSE HANDELINGEN

0 +

Cornelissen
Uitgelicht warhousing nieuws

Onze warehouses zijn van belang voor efficiënte opslag van goederen. Blijf verbonden met het laatste warehousing nieuws van Cornelissen.

Bezoekersveiligheid prioriteit bij Cornelissen Logistics: nieuwe navigatieroutes in warehouse Nijmegen

In een voortdurende inspanning om de veiligheid binnen onze...

Cornelissen groep

De kracht van flexibiliteit en innovatie tussen Cornelissen Logistics en SMEYEL

In de wereld van ondernemerschap is flexibiliteit en innovatie...

Cornelissen groep

Klantverhaal: De hechte samenwerking tussen Cornelissen en JEE-O

Twintig jaar geleden begon Lammert, CEO, oprichter en designer...

Cornelissen groep