Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Van stress naar kracht: een inspirerende dag bij Jong Cornelissen

Cornelissen groep

In een wereld waar stress vaak als negatief wordt beschouwd, nam Jong Cornelissen de uitdaging aan om deze perceptie te veranderen met een dag vol inspiratie en inzicht. Onze reis begon door te luisteren naar het verhaal van Anatol Kuschpeta, een expert op het gebied van stressmanagement.

Een diepgaande kijk op stressmanagement

Anatol bood ons een diepgaande blik op hoe we stress niet alleen kunnen beheren, maar ook kunnen omarmen op verschillende niveaus: mentaal, fysiek, spiritueel en qua vaardigheden. Zijn verhaal opende onze ogen voor de veelzijdigheid van stress en hoe deze, mits correct benaderd, ons welzijn en prestaties kan verbeteren.

Uitdaging en overwinning bij A’DAM LOOKOUT

Met deze nieuwe kennis op zak vertrokken we naar A’DAM LOOKOUT, klaar om onze grenzen te verleggen. De schommel op de rand van het dak van de A’DAM toren bood de perfecte gelegenheid om de theorie in praktijk te brengen. Het was een directe confrontatie met stress; zwevend boven de stad, waarbij elke schommel een oefening in vertrouwen en loslaten was. De gevolgde VR-ervaring tilde deze uitdaging naar een hoger niveau, waardoor we in een virtuele wereld onze stressmanagementvaardigheden konden testen en verfijnen.

Reflecties van een onvergetelijke dag

Rachel Trommelen, een van onze deelnemers, vatte de dag samen: “Het was een dag vol inspiratie en nieuwe inzichten. Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze geweldige ervaring. Het was niet alleen een kans om te leren over stressmanagement, maar ook om als team dichter bij elkaar te komen, elkaar te steunen en samen onze grenzen te verleggen.”

Deze dag herinnerde ons eraan dat stress, hoewel vaak gezien als een hindernis, ook een krachtig instrument kan zijn voor persoonlijke en professionele groei. Bij Jong Cornelissen zijn we dankbaar voor de kans om deze waardevolle lessen te leren en toe te passen, niet alleen in ons werk, maar in alle aspecten van ons leven.

#teamcornelissen #ikbenjongcornelissen