Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Cornelissen Groep zoekt Powervrouwen op de Huishoudbeurs!

Cornelissen groep

Van 18 tot en met 24 februari 2023 staat Cornelissen Transport als exposant op de Huishoudbeurs! Cornelissen presenteert zich als eerste logistiek bedrijf ooit op het grootste lifestyle-evenement van Nederland. Op een stand van bijna 100 m2 kunnen vooral vrouwen ervaren hoe het is om in een truck te rijden middels een VR-experience. Daarnaast kunnen ze ook in de cabine van een echte truck plaatsnemen. Cornelissen wil met deze activatie vrouwelijke bezoekers enthousiast maken voor het chauffeursvak!

Team Cornelissen levert elke dag topsport in een topteam waar zij al meer dan 90 jaar hun klanten ontzorgen op het gebied van transport, warehousing, pallets en geconditioneerde oplossingen in zowel de retail als pharma.

Met de campagne ‘De Verbinding’, waar Cornelissen chauffeurs in het algemeen op een voetstuk zet, liet het familiebedrijf al op ludieke wijze zien hoe zij het chauffeurstekort te lijf ging. Deze campagne kreeg een vervolg met de focus op vrouwen in het bijzonder: ‘Power to the Vrouw’.
Deze succesvolle campagne werd afgelopen jaar beloond met de TVM Award ‘Prestatie in de sector 2022’, vanwege de beste bijdrage aan het chauffeurstekort en het imago van de sector, aldus de jury.

‘Power tot he Vrouw’ krijgt nu een vervolg op een plek waar duizenden vrouwen samenkomen, de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam.

Mark van der Drift, CEO van de Cornelissen Groep, over de deelname aan de Huishoudbeurs :

“Ik vind het mooi dat we op deze manier vrouwen in de transport, in een doorgaans mannenwereld, in het licht mogen zetten bij #teamcornelissen. We hebben nu ruim 100 vrouwen in dienst en het is ons doel om dat aantal minimaal te verdubbelen.”

Ook de RAI/Huishoudbeurs kijkt uit naar de komst van Cornelissen:

“Huishoudbeurs 2023 kijkt uit naar de unieke ervaring die Cornelissen Transport de bezoekers gaat bieden. In een simulator op ware grootte kunnen zij ervaren hoe het is om in een truck te rijden. Zoiets groots hebben we nog nooit eerder gedaan. We weten zeker dat onze fans hiervoor in de rij zullen staan.”

De Verbinding: https://youtu.be/qrHsGMmgfxw