Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Cornelissen op het beroepenfeest van Regio Nijmegen On Stage 

Cornelissen groep

Elk jaar wordt het beroepenfeest georganiseerd door Regio Nijmegen On Stage in De Vasim. Bij dit evenement krijgen bijna 1000 vmbo leerlingen de kans om verschillende beroepen te ontdekken. Dit jaar stonden wij van Cornelissen klaar om de leerlingen te verwelkomen en hen een kijkje te geven in diverse functies, zoals facilitair medewerker, transportplanner, logistiek medewerker en vrachtwagenchauffeur. 

Voor ons is dit een mooie kans om vroeg in contact te komen met potentiële toekomstige werknemers. Op dit beroepenfeest laten we leerlingen zien hoe we slimme, duurzame transportdiensten van topkwaliteit leveren. Samen gaan we vooruit, samen staan we sterk als #teamcornelissen.   

Op 4 april zullen de leerlingen die een match hebben gemaakt met het beroep dat hen het meest interesseert, langskomen tijdens de doe-dag. Tijdens deze dag krijgen ze de kans om één dag stage te lopen. Dit geeft hun de mogelijkheid om de sfeer binnen ons bedrijf te proeven, de werkzaamheden van dichtbij te ervaren en te ontdekken of een baan bij Cornelissen iets voor hen zou kunnen zijn.  

Onze recruiter Twan zei het volgende over het beroepenfeest: “Het was een leuke middag waarbij wij kennis mochten maken met ontzettend gemotiveerde leerlingen. Ik kijk uit naar de doe-dag. De jeugd heeft de toekomst!” 

We kunnen niet wachten om de leerlingen op 4 april te ontvangen en hen een dag vol leerzame en inspirerende activiteiten te laten ervaren. Tot snel bij Cornelissen!