Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Cornelissen@Home nu ook in Nederland actief!

Cornelissen groep

In goede samenwerking en opdracht van Albert Heijn Online heeft Cornelissen@Home sinds 6 oktober ook een Online Delivery Hub in Nederland geopend. Vanuit Ede worden dagelijks met diverse bezorgauto’s consumenten van Albert Heijn aan huis voorzien van levensmiddelen.

In Ede is de afgelopen weken ontzettend hard gewerkt door de team van Cornelissen@Home en Albert Heijn om de opstart een succes te laten zijn en om ervoor te zorgen dat klanten op tijd en op de juiste wijze hun online bestelde boodschappen ontvangen. Door slimme technologie, communicatie over de afleveringen bij mensen thuis, een uitgekiend procesmodel en vooral de betrokkenheid van een enthousiast team, zijn de eerste boodschappen dan ook met veel succes en een hoge klantwaardering thuisbezorgd. Daar zijn we super trots op!

Cornelissen@Home is een nieuwe business unit van Cornelissen Groep. Binnen deze business unit verzorgen wij het thuisbezorgen van levensmiddelen en zorg artikelen, dit doen we in opdracht van onze klanten in zowel Nederland als België. Dit zijn de eerste stappen in de ambitie om Cornelissen@Home een van de snelst groeiende onderdelen van de Cornelissen Groep te laten zijn.