Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Cornelissen@Home!

Cornelissen groep

Sinds 5 augustus zijn we live met een nieuwe dienstverlening binnen Cornelissen Groep; Cornelissen@Home. Hierbij leveren we in opdracht van onze klanten boodschappen af bij mensen thuis. We maken gebruik van een uitgekiend online delivery model, slimme digitale ondersteuning en een goede training en beleving van onze bezorgers. We bieden een hoge kwaliteit met noodzakelijke efficiency in het thuis afleveren van boodschappen.

De start van Cornelissen@Home heeft plaatsgevonden in België waar 85.000 huishoudens uit diverse Antwerpse districten gebruik kunnen maken van de bezorgdienst ‘Albert Heijn aan huis’. Vanuit onze HUB in Turnhout worden de boodschappen aan huis geleverd. De eerste ritten zijn inmiddels gereden en de eerste boodschappen zijn, tot grote tevredenheid van klanten, daarmee aan huis bezorgd.

Tevens zien we mogelijkheden om met Cornelissen België ook andere Transport en Logistieke diensten aan te kunnen bieden op diverse terreinen binnen de levensmiddelendistributie en Pharma.  

Binnenkort gaan we ook in Nederland starten met onze nieuwe dienstverlening Cornelissen@Home. Wordt vervolgd…

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met info@factorblue