NIEUWSBERICHT

Een hartverwarmende kerstactie: Jong Cornelissen geeft terug

Cornelissen groep

Deze kerstperiode heeft Jong Cornelissen een bijzondere actie ondernomen die het hart van de gemeenschap heeft verwarmd. In een tijd waarin samenkomen en geven meer betekenis heeft dan ooit, stapten leden van ons team vrijwillig naar voren om een verschil te maken.

Vrijwilligerswerk bij Rotterdam Ahoy

De dag begon vroeg in de ochtend bij Rotterdam Ahoy, waar een groep enthousiaste Jong Cornelissen medewerkers zich verzamelde om de Voedselbank te ondersteunen. Met een gevoel van saamhorigheid en vastberadenheid hebben we eetpakketten samengesteld, speciaal ontworpen voor de kerstperiode. Deze pakketten, gevuld met zorg en liefde, zijn bestemd om de feestdagen voor velen een stukje lichter te maken.

De rol van Cornelissen Transport

Onze inzet stopte daar echter niet. Cornelissen Transport stelde zijn transportnetwerk ter beschikking en speelde een cruciale rol in het verzekeren dat deze zorgvuldig ingepakte kerstpakketten tijdig en veilig hun bestemming bereikten bij degenen die ze het meest nodig hebben.

Samen sterk

Deze actie benadrukt onze overtuiging dat we, door samen te werken, een wezenlijk verschil kunnen maken in de wereld om ons heen. Het was een voorrecht voor ons team om bij te kunnen dragen aan de vreugde van de kerstperiode, juist voor degenen die geconfronteerd worden met uitdagingen. Het versterkt onze verbondenheid met de gemeenschap en met elkaar, en onderstreept het belang van teruggeven.

Een woord van dank

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Van Dijk Bedrijfskleding voor hun genereuze sponsoring van de #teamcornelissen truien. Hun steun en betrokkenheid waren een grote aanmoediging voor ons team en versterkten ons gevoel van eenheid en doel.

Terwijl we terugkijken op deze actie, voelen we ons geïnspireerd door de impact die we hebben kunnen maken. Het herinnert ons eraan dat, ongeacht de grootte, elke bijdrage telt.

 #teamcornelissen #wijzijnjongcornelissen