Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Een terugblik op Vette Donderdag

Cornelissen groep

Als Cornelissen Groep zijn we trots op de diverse culturen binnen ons team, en een van de hoogtepunten van deze culturele uitwisselingen is het vieren van verschillende feestdagen. Onlangs hebben we de Poolse feestdag ‘Vette Donderdag’ gevierd, en het was een smakelijk festijn waarbij we onze Poolse collega’s in het zonnetje hebben gezet met een traditionele traktatie: Pączki.

Vorige week donderdag was onze werkplek gevuld met de heerlijke geur van versgebakken donuts ter ere van Vette Donderdag. Deze Poolse traditie markeert de laatste dag voor de vastentijd en wordt gevierd met het eten van Pączki, een soort donut gevuld met jam of room, en rijkelijk bestrooid met poedersuiker. Het eten van minstens één van deze lekkernijen op deze dag wordt beschouwd als een garantie voor geluk en voorspoed het hele jaar door.

Als bedrijf streven we ernaar om een inclusieve en ondersteunende werkomgeving te creëren, waarin de culturele diversiteit van ons team wordt gevierd. Het vieren van feestdagen zoals Vette Donderdag is een manier waarop we deze diversiteit omarmen en onze waardering tonen voor de verschillende achtergronden van onze collega’s.

Dus, terwijl we terugkijken op deze Vette Donderdag, zijn we dankbaar voor de gelegenheid om samen te komen en te genieten van de heerlijke smaken en tradities die onze Poolse collega’s met ons hebben gedeeld. Het was niet alleen een dag vol lekkernijen, maar ook een dag van verbondenheid, vriendschap en culturele verrijking.

Heb jij ook genoten van een overheerlijke Pączki?