Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Samen werken we aan een gezondere toekomst

Cornelissen groep

Bij Cornelissen Groep vinden we het heel belangrijk dat iedereen gezond is en zich goed voelt. We denken dat wanneer onze teamleden gezond en vol energie zijn, ons bedrijf en de gemeenschap waarin we werken ook succesvoller zijn. Daarom doen we ons best om gezondheid te stimuleren, en we zijn er trots op hoe we dat doen.

Afgelopen zondag waren we blij om bij PEC Zwolle aanwezig te zijn. We lieten ons zien op de reclameborden langs het veld. Zo laten we niet alleen zien dat we er zijn, maar ook dat we betrokken zijn bij sport en sociale activiteiten in onze omgeving.

We denken dat het belangrijk is om zowel op het werk als buiten het werk te werken aan een gezonde toekomst. Sportevenementen zijn meer dan alleen wedstrijden; het zijn kansen voor ons team om samen te komen, elkaar aan te moedigen en te groeien, zowel individueel als als team. Het helpt ons om sterker te worden, om elkaar te steunen en om samen successen te vieren.

Door actief mee te doen aan sportevenementen, helpen we onze teamleden om gezonder te leven. Dit gaat niet alleen over lichamelijke gezondheid, maar ook over mentale kracht, samenwerking en doorzettingsvermogen – dingen die niet alleen op het sportveld belangrijk zijn, maar ook in ons werk en ons persoonlijke leven.