Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Het efficiënte sorteer- en reparatieproces van Cornelissen Pallets

Cornelissen groep

Pallets vormen een essentieel onderdeel van de logistieke keten. Ze dragen bij aan het transport en de opslag van goederen en hun kwaliteit en duurzaamheid. Bij Cornelissen Pallets begrijpen we het belang van duurzaamheid en efficiëntie in de palletindustrie. Ons sorteer- en reparatieproces is geautomatiseerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Automatisch sorteren met snelheid en efficiëntie

Een van de meest opvallende kenmerken van ons proces is onze geavanceerde sorteermachine. Deze machine heeft de capaciteit om tot 350 pallets per uur te sorteren. Dit stelt ons in staat om grote hoeveelheden pallets snel en nauwkeurig te verwerken, wat essentieel is voor een soepele logistiek.

Deskundige reparatie

Natuurlijk kunnen pallets tijdens hun levensduur beschadigd raken. Het weggooien van deze beschadigde pallets is niet alleen verspillend, maar ook schadelijk voor het milieu. Bij Cornelissen Pallets zetten we ons in voor duurzaamheid en hebben we tien reparatiestations in ons proces geïntegreerd.

Onze reparatiestations worden bemand door deskundige medewerkers die beschadigde pallets snel en effectief kunnen herstellen. Dit betekent dat pallets met kapotte latten, beschadigde hoeken of andere problemen weer in goede staat kunnen worden gebracht. Op deze manier verlengen we de levensduur van de pallets aanzienlijk, wat resulteert in minder verspilling en een positieve impact op het milieu.

Pallets kopen en recyclen

Als u in het bezit bent van oude of gebruikte pallets en deze wilt verkopen, staan wij bij Cornelissen Pallets voor u klaar. Wij kopen oude pallets in en recyclen ze op een milieuvriendelijke manier. Het recyclen van pallets draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Door oude pallets een tweede leven te geven, wordt de noodzaak om bomen te kappen voor de productie van nieuwe pallets verminderd, wat de bescherming van bossen en de vermindering van CO2-uitstoot bevordert.

Na een grondige opknapbeurt worden gerecyclede pallets tegen een aantrekkelijk tarief weer te koop aangeboden. Dit is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uw budget. Het gebruik van gerecyclede pallets kan kosten besparen terwijl u nog steeds kunt profiteren van hoogwaardige pallets.

Kortom, het geautomatiseerde sorteer- en reparatieproces van Cornelissen Pallets staat voor efficiëntie en duurzaamheid. Of u nu pallets wilt kopen, verkopen of laten repareren, wij bieden de expertise en technologie om aan al uw palletbehoeften te voldoen, terwijl we tegelijkertijd een positieve impact hebben op het milieu. Samen kunnen we bijdragen aan een schonere en efficiëntere logistieke wereld.

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Bel: +31 (0)24 372 47 90 / +31 (0)6 82 93 92 79 of stuur een mail naar martijn.hopman@cornelissen.nl