Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

In de lange loop: bouwen aan een gezonder #teamcornelissen bij de Rotterdamse Marathon

Cornelissen groep

Dit jaar was een mooi jaar voor ons tijdens de NN Marathon Rotterdam, een evenement dat zowel onder hardlopers als binnen ons vitaliteitsprogramma hoog aangeschreven staat. We waren trots aanwezig met twee teams: één voor de TBI Business Duo Marathon en één voor de TBI Business Estafette Marathon.

Duo Marathon: een persoonlijke proeve van bekwaamheid
De Duo Marathon was een podium voor persoonlijke uitdagingen. Collega’s Peter en Dennis namen samen de taak op zich om elk een halve marathon te lopen, waarmee ze samen de volledige marathonafstand van 42,195 kilometer volbrachten. Hun trainingen waren intensief, maar door wederzijdse motivatie wisten ze het beste in elkaar naar boven te halen. Hun eindtijd van 4 uur, 2 minuten en 40 seconden was een tastbaar bewijs van hun harde werk en vastberadenheid.

Estafette Marathon: teamwerk ten top
Peter’s enthousiasme was aanstekelijk en hij inspireerde nog vier collega’s om samen de Estafette Marathon te trotseren. Avinash, Francesco, Jeroen en Thijs hebben ze niet alleen fysieke grenzen verlegd, maar ook hun onderlinge banden versterkt. Echte teamwork ten top!

Een pijler van ons vitaliteitsprogramma
Door onze medewerkers aan te moedigen om deel te nemen aan dergelijke veeleisende evenementen, bevorderen we niet alleen een gezonde levensstijl, maar onderstrepen we ook het belang van zowel fysieke als mentale gezondheid. Het deelnemen verhoogt de fysieke fitheid en mentale veerkracht van onze werknemers.

Kijkend naar de toekomst
We zijn ongelooflijk trots op alle deelnemers en dankbaar voor de steun tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf.

Geïnspireerd door het succes en plezier van dit jaar, is Peter al bezig met het werven van teamleden voor de volgende editie van de marathon. Ben je klaar om volgend jaar de uitdaging aan te gaan, of het nu de duo- of estafettemarathon is? Meld je dan nu aan via hr@cornelissen.nl en loop volgend jaar met ons mee!

#teamvitaalcornelissen #teamcornelissen #rotterdamsemarathon