Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Ontdek de Cornelissen Logistics-ervaring met e-fulfilment

Cornelissen groep

Zoekt u meer dan alleen logistieke oplossingen? Wilt u ontzorgd worden door een flexibele partner? Ontdek de Cornelissen Logistics-ervaring! Onze toewijding aan innovatie en klantgerichte oplossingen plaatst ons in de voorhoede van de logistieke industrie. Benieuwd wat we kunnen betekenen op gebied van e-fulfilment (de volledige afhandeling van orders binnenkomend uit webshops)?

Orders aanmelden via EDI en Webportal

In een wereld waar efficiënte communicatie cruciaal is, bieden wij flexibiliteit. Met Electronic Data Interchange (EDI) en onze intuïtieve webportal kunt u moeiteloos orders aanmelden. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en onze diverse aanmeldingsmogelijkheden weerspiegelen deze diversiteit.

Maatwerkoplossingen zonder complicaties

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, daarom geloven wij sterk in maatwerk. Uw specifieke vereisten vormen de basis van onze oplossingen op maat. Ons doel is niet alleen uw logistieke partner te zijn, maar ook een verlengstuk van uw bedrijf, waarbij uw succes ons succes is.

Orderpicking met EAN-scanning

Nauwkeurige orderpicking is de sleutel tot een succesvol e-fulfilmentproces. Door gebruik te maken van EAN-scanning garanderen we niet alleen precisie, maar verhogen we ook de efficiëntie. Minder fouten, snellere orderafhandeling.

Doordacht opgezet proces voor openstaande bestellingen

In een wereld waarin niet alles direct voorhanden is, hebben wij voor onze B2B-klanten een doordacht backorderproces opgezet. Hiermee waarborgen we dat geen enkele bestelling verloren gaat en handhaven we een hoog niveau van klanttevredenheid. Deze strategisch opgezette procedure stelt ons in staat om flexibel in te spelen op de dynamiek van de markt en ervoor te zorgen dat onze klanten te allen tijde de producten ontvangen die ze nodig hebben

Pakketservice met next day delivery

In de dynamische wereld van e-commerce erkennen wij de cruciale rol van snelle en betrouwbare leveringen. Met onze uitgebreide pakketservice, inclusief next day delivery, overtreffen we de verwachtingen van uw klanten en handhaven we een concurrentievoordeel. Bovendien zijn wij in staat om naadloos samen te werken met de platforms en relaties waarmee u al werkt voor pakketservices, door integratie in ons systeem. Op deze manier bieden we niet alleen snelheid en betrouwbaarheid, maar ook gemak en flexibiliteit in uw bestaande operationele structuren.

Duurzaam en veilig verpakken

Onze toewijding gaat verder dan enkel efficiëntie; we omarmen duurzaamheid. Onze pakketten worden duurzaam en veilig verpakt, als integraal onderdeel van onze bedrijfswaarden.

Haalservice thuis met next day efficiency

Onze haalservice aan huis, met next day efficiency, geeft u de vrijheid om u te concentreren op wat belangrijk is: uw bedrijf laten groeien. Wij zorgen voor de logistiek, zodat u zich kunt richten op de kern van uw onderneming. Met deze service verhogen we niet alleen de efficiëntie, maar ook de klanttevredenheid door het gemak van het vermijden van het sjouwen met dozen naar een pick-up point.

Track & Trace voor volledige transparantie

Transparantie is van vitaal belang. Met onze Track & Trace-functionaliteit bent u altijd op de hoogte van de locatie en status van uw zendingen. Volledige transparantie voor u en uw klanten.

Een topklasse IT-team

Met trots kunnen we zeggen dat we beschikken over een eigen topklasse IT-team. Wat betekent dit voor u? Elke integratie is mogelijk. Onze experts staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen bij elke technologische uitdaging.

Bij Cornelissen Logistics gaan we verder dan alleen zakendoen; wij creëren partnerships en ondersteunen de groei van uw bedrijf. Laat ons uw logistieke partner zijn op weg naar succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de Cornelissen Logistics-ervaring.

Onze collega Freek staat je graag te woord. Bel: +31 6 51 39 52 90 of mail naar freek.degroot@cornelissen.nl