Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Schade melden wij tegenwoordig met Bumper van TVM

Cornelissen groep

Vanaf 1 januari 2023 meldt Cornelissen schade via Bumper. Bumper een innovatieve app waarmee het melden van schade aan voertuigen eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren kan worden gedaan.

De app, ontwikkeld door TVM Verzekeringen, stelt gebruikers in staat om schade aan voertuigen snel en efficiënt te melden via hun smartphone. Door het uploaden van foto’s kun je snel en nauwkeurig beelden van de schade verzamelen. Deze beelden worden vervolgens automatisch doorgestuurd naar de verzekeringsmaatschappij voor verdere verwerking.Via een accurate vragenlijst wordt alle noodzakelijke informatie verzameld. 

Cornelissen heeft de stap genomen om Bumper te implementeren om de efficiëntie en snelheid van het schademeldingsproces te verhogen. Dit zal leiden tot een verbetering en vereenvoudiging in het proces voor onze medewerkers.

“Wij zijn zeer enthousiast over de implementatie van Bumper binnen onze organisatie. Het zal ons in staat stellen om schade sneller en efficiënter te melden, wat leidt tot een snellere afhandeling en verwerking”.

Met de implementatie van Bumper laat Cornelissen Groep zien dat we investeren in innovatie en technologie zodat we onze focus kunnen leggen op hetgeen waar we goed in zijn: Het in beweging zetten van vitale ketens.