Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Samen sterk: #teamcornelissen schittert in de Amstel Gold Race

Cornelissen groep

Afgelopen zondag was een mooie dag voor ons en onze tien dappere collega’s. Voor het tweede jaar op rij namen we deel aan de uitdagende Amstel Gold Race, de klassieker van de Nederlandse wielersport, gelegen in Zuid-Limburg.

Het was een dag waarop Limburg opvallend blauw kleurde, niet alleen door de strakke, heldere hemel, maar ook door onze opvallende wieleroutfits. Ons team straalde eenheid en passie uit, zowel in geest als in outfit, wat zeker niet onopgemerkt bleef langs het parcours.

De uitdaging
De race zelf was een ware uitputtingsslag. Met een parcours van 150 kilometer lang en maar liefst 2000 hoogtemeters, was het een tocht die zowel fysieke als mentale kracht vereiste.

Het overwinnen van deze hoogtemeters is niet alleen een prestatie om trots op te zijn. Het symboliseert ook de gezamenlijke inspanningen en de teamgeest die we bij Cornelissen zo hoog in het vaandel dragen. Elk lid van het team heeft zijn steentje bijgedragen aan deze succesvolle dag, van de voorbereidingen tot aan de eindstreep.

Teamgeest en doorzettingsvermogen
Deze race was meer dan alleen een sportieve uitdaging; het was een bevestiging van onze waarden van vitaliteit, teamwerk en doorzettingsvermogen. We zijn dan ook ongelooflijk trots op iedereen die heeft meegedaan en dankbaar voor de steun van iedereen die langs de zijlijn stond of ons vanuit huis heeft gevolgd.

Terwijl we onze fietsen opbergen en onze spieren wat rust gunnen, kijken we al uit naar de volgende uitdaging. Maar voor nu, zullen we nog lang nagenieten van de herinneringen aan deze prachtige zondag in Limburg.

#teamvitaalcornelissen #teamcornelissen #amstelgoldrace