Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

#TEAMCORNELISSEN BEREIDT ZICH VOOR OP DE STRONG VIKING OBSTACLE RUN!

Cornelissen groep

Op zondag 16 juni gaat #teamcornelissen meedoen met de Strong Viking Obstacle Run! Meer dan 35 collega’s, vanuit ons kantoor en de cabine, doen mee aan de 7 of 13 kilometer. Onderweg komen ze verschillende hindernissen tegen die ze moeten overwinnen. We zijn nu al trots op ze!

Wij zijn er klaar voor!
De trainingskilometers zitten erop, de tickets zijn gepersonaliseerd, de t-shirts zijn binnen en worden tijdens het evenement uitgedeeld: #teamcornelissen is helemaal klaar voor de Strong Viking Obstacle Run!

Dit jaar hebben we ook aan al onze supporters gedacht. We hebben opvallende blauwe #teamcornelissen hesjes klaarliggen, zodat jullie ons langs het parcours kunnen aanmoedigen en direct herkenbaar zijn!

Om de dag goed te beginnen, hebben we onze eigen teamruimte. Hier komen statafels met voldoende gezonde snacks en drankjes. Ook is er een eigen parkeerplaats, zodat iedereen soepel kan starten.  Deze exacte locatie wordt later bekend gemaakt.

Zorg voor een goede voorbereiding met de tips van Yurien.
Maak kennis met Yurien, vrachtwagenchauffeur op onze vestiging in Tilburg en een echte sportieveling!  Yurien is een fanatiek deelnemer aan sportevenementen, met een speciale passie voor obstacle runs en Hyrox. Hij ziet deze evenementen als de perfecte manier om zichzelf te testen en zijn grenzen te verleggen en teamwork te verbeteren.

De Strong Viking Obstacle Run is Yuriens volgende uitdaging, en hij traint dan ook veel om zich voor te bereiden. Twee tot drie keer per week gaat hij de sportschool in voor krachttraining, terwijl hij daarnaast twee keer per week zichzelf uitdaagt tijdens bootcamp trainingen. Deze afwisselende aanpak zorgt ervoor dat Yurien helemaal fit en klaargestoomd is om de obstakels van de Strong Viking Obstacle Run te overwinnen.

De laatste tips:

  • Neem twee dagen voor het evenement voldoende rust door niet meer te trainen en zorg voor een goede nachtrust.
  • Probeer de avond voor de Strong Viking Obstacle Run een lekkere pasta te eten, want deze zitten vol met koolhydraten.
  • Eet in de ochtend een goede portie kwark met muesli of granola, of geniet van een heerlijke krentenbol en een banaan.
  • Zorg dat je voldoende water drinkt.

Samen sterk
Bij Cornelissen vinden we vitaliteit en welzijn ontzettend belangrijk. We willen dat onze medewerkers gezond en fit zijn, zowel lichamelijk als mentaal. Dit draagt bij aan een prettige werksfeer en een gezonde bedrijfscultuur. De Strong Viking Obstacle Run is voor ons dan ook meer dan een sportevenement. Het is een uitgelezen kans om onze toewijding aan vitaliteit te laten zien.

We zijn ontzettend trots op alle collega’s die meedoen aan de Strong Viking Obstacle Run. We geloven dat iedereen het uiterste uit zichzelf gaat halen. We wensen ze dan ook heel veel succes en plezier!