Focus op flexibiliteit,

automatisering en kwaliteit

Warehousing

Uw goederen zijn bij Cornelissen in goede handen. Onze moderne warehouses en distributiecentra vormen een belangrijk onderdeel van ons sterke logistieke netwerk. In totaal beschikt Cornelissen Logistics over meer dan 25.000 m² aan magazijncapaciteit. Met drie verschillende opslagcondities (ongeconditioneerd, geconditioneerd en cold) bieden we inslag, opslag, uitslag en voorraadbeheer voor een breed scala aan producten, zoals levensmiddelen, non-food, high value goederen en healthcare & pharma producten. Daarnaast beschikken onze warehouses over crossdock faciliteiten en bieden we diverse diensten aan waarmee we uw logistieke keten slimmer, efficiënter en duurzamer kunnen inrichten.

Geavanceerde warehouses

Kwaliteit, veiligheid, flexibiliteit en innovatie staan bij al onze diensten centraal. Onze volledig gecertificeerde warehouses zijn daarom uitgerust met geavanceerde warehousemanagementsystemen. Deze systemen controleren de temperatuur, luchtkwaliteit, brandveiligheid en beveiliging van de loods. Dankzij onze slimme IT-oplossingen heeft u bovendien 24/7 inzicht in de status van uw goederen en uw voorraad. Door zoveel mogelijk logistieke processen te automatiseren, kunnen wij u een constante kwaliteit leveren en op efficiënte wijze kosten besparen. Uiteraard zonder hierbij af te doen aan een flexibele dienstverlening.

24/7 inzicht in de status

van uw goederen

Meer dan alleen opslag

De dienstverlening van onze warehouses gaat verder dan enkel en alleen het aanbieden van opslag en voorraadbeheer. Met een breed pakket aan logistieke diensten voegen wij extra waarde toe aan het logistieke proces. Denk hierbij aan diensten op het gebied van labelling, ompakken, verpakken en het vullen van displays. Maar ook op administratief gebied zijn er diverse zaken waarbij we u kunnen ondersteunen, zoals het aanvragen van exportdocumenten en het ondertekenen van douaneformulieren.

Lees meer over onze Value Added Logistics.

De voordelen van Cornelissen warehousing

  • Moderne én gecertificeerde warehouses verspreid over heel Nederland
  • 25.000 m² aan magazijncapaciteit
  • Geavanceerde warehousemanagementsystemen
  • 24/7 inzicht in de status en voorraad van uw goederen
  • Diverse diensten op het gebied van Value Added Logistics
  • Eén partner en aanspreekpunt voor uw gehele distributieketen

Contact

“Samenwerking is van cruciaal belang om de logistieke keten van uw bedrijf slim en efficiënt in te richten. Cornelissen is dan ook niet zomaar een logistieke partij, maar een echte partner. Samen zorgen we er voor dat uw logistieke proces naadloos aansluit op uw bedrijfsvoering.”

– Hans Geutjes