Warehousing

Ongeconditioneerd, geïsoleerd of verwarmd.

Cornelissen Transport is een begrip. Cornelissen Logistics is sinds de oprichting in 2007 hard op weg naar dezelfde status. Onze opslagruimtes spelen hier een grote rol in. Flink uitgebreid zijn wij in staat u overal mee van dienst te zijn, in heel Nederland. Met temperatuur gecontroleerde loodsen, geschikt voor alle typen producten, maar ook met een uitgebalanceerd logistiek totaalpakket.

Continue controle op kwaliteit

Met een constante monitoring van luchtvochtigheidswaardes en temperatuur, volledige scanning, hoge picking betrouwbaarheid en brand- en inbraakbeveiliging volgens de laatste eisen en technieken in combinatie met het zeer gedegen warehousemanagement systeem dat wij gebruiken, zijn onze warehouses ingericht om u met alles van dienst te zijn. Ons kwaliteitsmanagement systeem is IFS Logistics gecertificeerd en draagt daarmee bij aan de betrouwbaarheid van onze opslag en dienstverlening.

Door de recente implementatie van het temperatuurregistratiesysteem van Dyzle in het warehouse, is er volledige controle over het warehouse waardoor de cold chain van de goederen is gegarandeerd. De temperatuur wordt continu gemonitord en bij een afwijking in de temperatuurrange volgt een alarmmelding. Als één van de eerste in Europa is het temperatuurregistratiesysteem volledig gevalideerd. Zowel het valideren als het mappen wordt uitgevoerd door Xendo.

De Groothandelsvergunning stelt ons in staat om ook opslag van farmaceutische goederen te kunnen aanbieden. Lees hier meer over onze dienstverlening voor transport en opslag van farmaceutische goederen.

Zien wat wij doen? Maak een afspraak, goed u te ontmoeten.

“Wij zien onze samenwerking met veel vertrouwen tegemoet”

Distributiewerk voor Ahold is topsport. Daarom werken wij alleen samen met de beste vervoerders van Nederland.

Onze focus ligt op het compleet en tijdig leveren van goederen aan onze winkels en klanten en dat in een uitermate uitdagende omgeving.

Het stil, veilig, efficiënt en schoon leveren vraagt om een ‘better every day’ performance cultuur in combinatie met slimme innovaties in processen, wagenpark en organisatie van transport.

Ahold heeft ervoor gekozen om het duurzaam verbeteren van de leefomgeving van onze klanten een strategische pijler in haar bedrijfsvoering te laten zijn. Het samenspel om deze innovaties mogelijk te maken, tussen fabrikanten, brandstofleveranciers, Ahold en haar vervoerders, kan alleen plaatsvinden op basis van strategische samenwerking.

Cornelissen is al jarenlang 1 van onze strategische vervoerders die door flexibiliteit in de operatie en innovatieve kracht in het wagenpark naadloos aansluit op onze missie stil, veilig, efficiënt en schoon transport. De afgelopen jaren zijn indrukwekkende stappen in het bedrijf genomen. De groei die is ingezet, zowel binnen als buiten Ahold, hebben voor een verdere professionalisering van de Cornelissen groep gezorgd. Er staat nu een landelijke kwaliteit speler van formaat. Wij zien de samenwerking met Cornelissen Transport in de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.