Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Klantverhaal: De hechte samenwerking tussen Cornelissen en JEE-O

Cornelissen groep

Twintig jaar geleden begon Lammert, CEO, oprichter en designer van JEE-O International, met het creëren van high-end design kranen, douches, baden, waskommen, toiletten en accessoires. Wat destijds begon als een bescheiden onderneming is nu uitgegroeid tot een internationale speler, met producten verkrijgbaar in ruim 50 landen. De JEE-O collectie bestaat uit diverse series en stijlen in verschillende productgroepen, altijd met oog voor hoogwaardig design.

Als Nijmeegs bedrijf is JEE-O altijd op zoek naar manieren om de kracht van de regio te benutten en elkaar te versterken. In dit opzicht speelt Cornelissen een essentiële rol in het succes van JEE-O. Peter Balvers, de vaste magazijnman van Cornelissen, is toegewijd aan het verzorgen van de orderpicking voor JEE-O. Hij is niet alleen een betrouwbare contactpersoon, maar ook een vertrouwd gezicht dat het persoonlijke contact tussen beide organisaties versterkt.

Als klant van Cornelissen maakt JEE-O optimaal gebruik van onze diensten. Het merendeel van de logistieke activiteiten van JEE-O vinden plaats bij Cornelissen, waaronder warehousing en transport binnen Nederland. Het vertrouwen dat Lammert in Cornelissen heeft, wordt weerspiegeld in zijn trots wanneer hij spreekt over de samenwerking. Hij benadrukt: “Ik ben ontzettend trots dat Cornelissen onze partner is. Hun toewijding en professionaliteit in het behandelen van onze waardevolle producten is ongeëvenaard.”

De lijntjes tussen JEE-O en Cornelissen zijn kort, wat resulteert in een nauwe samenwerking en een efficiënte afhandeling van de logistiek. Het familiegevoel dat Cornelissen uitdraagt, sluit perfect aan bij de waarden van JEE-O als bedrijf. Het persoonlijke contact, de toewijding en het vertrouwen dat JEE-O ervaart bij Cornelissen, dragen bij aan hun groei en voortdurende streven naar perfectionisme in de designwereld.

Het succesverhaal van JEE-O is niet alleen gebaseerd op hun innovatieve high-end design en hoogwaardige producten, maar ook op de solide samenwerking met een betrouwbare partner als Cornelissen. Dankzij het team van Cornelissen kunnen ze hun klanten een ongeëvenaarde service bieden en blijven ze zich ontwikkelen als een toonaangevend merk in de wereld van design kranen, douches en andere sanitaire producten.