Cornelissen groep
Cornelissen groep

#TeamCornelissen

Cornelissen Academy

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, iets waar jij energie van krijgt en vitale ketens in beweging zet? Via de Cornelissen Academy zijn de mogelijkheden oneindig.

Cornelissen groep
Cornelissen groep

INSTROOMTRAJECT

Wanneer jij als zij-instromer kennismaakt met de Cornelissen Academy zal je worden opgevangen door onze opleidingscoördinator. Deze coördinator zal je je laten kennismaken met Cornelissen en het pad dat je zult gaan bewandelen. we zullen een aantal gesprekken voeren, kosten dekken en je begeleiden in het process.

Cornelissen
academy

Wij bieden je een uitstekend instroomtraject, waarbij je gegarandeerd een baan krijgt. Je begint als bestuurder van een bakwagen (C) en gaat na verkrijging van ervaring over naar het besturen van een trekker oplegger (CE). Je kunt je huidige werkzaamheden blijven uitvoeren en instromen met alleen het C rijbewijs. Als alternatief bieden we samen met onze partners een aantrekkelijk traject waarbij je direct aan de slag kunt gaan en na verkrijging van ervaring door kunt stromen naar CE.

Je komt terecht in een prachtig bedrijf, waar jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt een vast aanspreekpunt voor de duur van je opleidingsperiode. Je zult meteen rijden in topkwaliteit materiaal op het hoogste niveau.

Neem gerust
contact met ons op

Wil je meer weten over onze academy of ben je benieuwd wat Cornelissen voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.