Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

#teamcornelissen gaat tot het uiterste bij de Strong Viking Obstacle Run

Cornelissen groep

Wat een dag! Een dag waarop de modder onze gezichten sierde, de hindernissen ons testten, en de lach nooit van onze lippen verdween. Samen met 38 collega’s gingen we gisteren de uitdaging aan van de Strong Viking Obstacle Run in Wijchen. De afstanden van 13 en 7 kilometer waren geen kleine opgave, maar door ons doorzettingsvermogen en de kracht van teamwork hebben we alle uitdagingen overwonnen.

Modder, zweet en overwinningen

De route was bezaaid met tientallen uitdagende obstakels die ons tot het uiterste testten. Van modderige paden tot complexe hindernissen die een beroep deden op onze fysieke en mentale kracht, elke stap was een test. Maar wat overheerste was het gevoel van kameraadschap en de gezamenlijke drang om als één team de finishlijn te halen.

Meer dan alleen een sportieve prestatie

Dit evenement was niet zomaar een sportdag. Het maakt onderdeel uit van ons vitaliteitsprogramma, een initiatief dat niet alleen de gezondheid en welzijn van ons team bevordert, maar ook de onderlinge banden versterkt. De Strong Viking Obstacle Run heeft bewezen dat we meer zijn dan collega’s; we zijn één team dat samen elke hindernis kan overwinnen.

Reacties van teamleden

Na de finish was er een gevoel van onoverwinnelijkheid. Merel, een van onze dappere teamleden, wist het gevoel perfect te omschrijven: “Was echt super, mega heavy, uit de comfortzone en vooral heel veel fun!” Haar woorden weerspiegelen de ervaring van iedereen: uitdagend, verrijkend en enorm plezierig.

Trots en vooruitblik

Elke deelnemer en elke supporter langs de kant, droeg bij aan deze onvergetelijke dag. We zijn ongelooflijk trots op de prestatie die iedereen getoond heeft. Deze ervaring heeft ons als team dichter bij elkaar gebracht, en met hernieuwde energie kijken we uit naar toekomstige uitdagingen.

Als #teamcornelissen hebben we laten zien dat geen obstakel te groot is wanneer we samenwerken. We zijn meer dan klaar voor het volgende avontuur – samen, als één onverslaanbaar team!