Warehousing

De opslag van medicijnen en andere farmaceutische producten vraagt om een gecontroleerde, veilige en nauwkeurige aanpak. De juiste temperatuur, luchtvochtigheid en veiligheidsmaatregelen zijn van groot belang om de kwaliteit van deze producten te garanderen. Polar Special is al sinds 1977 dé specialist in de opslag van farmaceutische en temperatuurgevoelige producten en kent als geen ander de perfecte omstandigheden.

Temperatuurgecontroleerde warehouses

Onze geavanceerde warehouses in Nijmegen hebben verschillende opslagcondities, zoals cold storage (+2 °C tot +8 °C), geconditioneerd (+15 °C tot +25 °C) en ongeconditioneerd. Alle compartimenten zijn voorzien van moderne veiligheidssystemen van Dyzle die de temperatuur 24/7 monitoren en registeren. Bij een minimale temperatuurafwijking wordt er direct alarm geslagen en grijpt ons personeel in. Hierdoor kunnen we onze klanten altijd een volledige temperatuurregistratie en garantie op een constante kwaliteit leveren.

Moderne veiligheidssystemen

die de temperatuur 24/7

monitoren en registeren

Gecertificeerde warehouses

De warehouses van Polar Special zijn volledig gecertificeerd. Dit houdt in dat onze processen zodanig zijn ingeregeld dat de kwaliteit van farmaceutische producten gewaarborgd is. De opslag van medicijnen en farmaceutische producten dient met zorg en precisie uitgevoerd te worden en vraagt om specialistische kennis. Onze medewerkers worden daarom intern getraind om strikte richtlijnen te volgen en moeten jaarlijks een examen afleggen. Zo bieden wij de meest optimale condities voor de opslag van temperatuurgevoelige producten, zoals farmaceutische producten en high value goederen.

De voordelen van Polar Special warehousing

  • Moderne én gecertificeerde warehouses verspreid over heel Nederland
  • 25.000 m2 aan magazijncapaciteit
  • Geavanceerde warehousemanagementsystemen
  • 24/7 inzicht in de status en voorraad van uw goederen
  • Diverse diensten op het gebied van Value Added Logistics
  • Eén partner en aanspreekpunt voor uw gehele distributieketen

Contact

“Zoekt u een betrouwbare, flexibele en ervaren partner voor opslag en transport van farmaproducten en temperatuurgevoelige goederen? En vindt u betrokkenheid, aandacht en expertise belangrijk? Dan bent u bij Polar Special aan het juiste adres. Wilt u meer weten over Polar Special warehousing? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze warehouse specialisten helpt u graag verder.”

– Harry Snoek