Cornelissen groep
vacature vrachtwagenchauffeur

#teamcornelissen

Vacature vrachtwagenchauffeur

Wij zoeken vrachtwagen chauffeurs door het gehele land. Want zonder chauffeurs staan onze vrachtwagens stil. Bekijk welke vrachtwagenchauffeurs vacature bij je past.

Vacatures
vrachtwagenchauffeur

Cornelissen groep

Vrachtwagenchauffeur (nacht)

€15,08 – €18,35 per uur
Fulltime
Nijmegen

LZV Chauffeur

€15,08 – €18,35 per uur
Parttime / Fulltime
Nijmegen

Bakwagenchauffeur Winkeldistributie

€14,16 – €17,23 per uur
Parttime/Fulltime
Breda

DE VERHALEN VAN
ONZE CHAUFFEURS

Team Cornelissen bestaat uit een familie van honderden chauffeurs met ieder een eigen verhaal. Iedereen heeft zijn/haar eigen unieke verhaal en kwaliteiten. Dit is #teamcornelissen.

Hido

Cornelissen groep

Annemieke

Cornelissen groep

Kayleigh

Cornelissen groep

vacature vrachtwagen:
Jouw functie

Het veilig en op tijd leveren van goederen binnen Nederland en buitenland maakt onze vrachtwagenchauffeurs onmisbaar. Als vrachtwagenchauffeur bij Cornelissen ben je niet alleen verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vracht. Ook zorg je ervoor dat de goederen veilig en op tijd aankomen bij de eindbestemming. Als je als vrachtwagenchauffeur bij Cornelissen aan de slag gaat kom je in een warm bad van ruim 900 collega’s en rij je met nieuwe, goed onderhouden wagens.

Benieuwd welke functie bij jouw past? Bekijk dan al onze vrachtwagenchauffeur vacatures!

Cornelissen groep
Vacature vrachtwagenchauffeur
Cornelissen groep
Cornelissen groep
Cornelissen groep

Beschikbare vrachtwagenchauffeur vacatures

Bij Cornelissen zoeken wij vrachtwagenchauffeurs door heel het land. Met 13 vestigingen is er bijna altijd wel een bij jou in de buurt. We hebben vrachtwagenchauffeur vacatures voor verschillende soort wagens. Denk aan trailerchauffeurs, bakwagenchauffeurs en LZV chauffeurs. Heb je nog geen groot rijbewijs maar wil je wel graag aan de slag? Hiervoor hebben wij de Cornelissen Academy.

Cornelissen
academy

Wij bieden je een uitstekend instroomtraject, waarbij je gegarandeerd een baan krijgt. Je begint als bestuurder van een bakwagen (C) en gaat na verkrijging van ervaring over naar het besturen van een trekker oplegger (CE). Je kunt je huidige werkzaamheden blijven uitvoeren en instromen met alleen het C rijbewijs. Als alternatief bieden we samen met onze partners een aantrekkelijk traject waarbij je direct aan de slag kunt gaan en na verkrijging van ervaring door kunt stromen naar CE.

Je komt terecht in een prachtig bedrijf, waar jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt een vast aanspreekpunt voor de duur van je opleidingsperiode. Je zult meteen rijden in topkwaliteit materiaal op het hoogste niveau.

Cornelissen groep

Ons
Materiaal

De wereld is klein en wij staan allemaal in verbinding met elkaar. Blijf verbonden met het laatste nieuws van Cornelissen.

DAF

Het paradepaard voor de lange afstand. Pure excelentie. Chauffeurs bij Cornelissen rijden met klasse, comfort en luxe.

Cornelissen groep

Mercedes

Veiligheid, luxe en zuiniger dan ooit. Geen woorden maar daden. De Mercedes Actros.

Cornelissen groep

Scania

Een V8 voor elke bedrijfstoepassing. Bij Cornelissen rijdt je altijd in de nieuwste trucks, waaronder de Scania V8.

Cornelissen groep
Cornelissen groep