Moves
Your vital business forward

Winkeldistributie

Dagelijks rijden er honderden vrachtwagens van Cornelissen Transport naar de filialen van bekende retailformules, zoals Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat. De bevoorrading van supermarkten en winkels vraagt om uitgebreide kennis, just-in-time levering en grote mate van flexibiliteit. Met ervaren chauffeurs, een modern wagenpark en een focus op veiligheid en innovatieve ICT-oplossingen gaat Cornelissen Transport de uitdagingen van winkeldistributie van vandaag en morgen aan.

Dynamiek van de stad

Het bevoorraden van winkels is niet altijd even makkelijk. Veel winkels bevinden zich in stedelijke gebieden die lastig te bereiken zijn. De chauffeurs van Cornelissen Transport weten als geen ander hoe ze voorraden onder strikte tijdseisen en binnen een drukke omgeving moet afleveren en lossen. Hierbij houden zij uiteraard altijd rekening met het winkelend publiek en omwonenden.

Vrachtwagen Kruidvat

Duurzame bevoorrading

De afgelopen jaren heeft Cornelissen Transport flink geïnvesteerd in duurzaam transport. Al onze wagens voldoen aan de strengste milieu-eisen die de overheid en gemeenten stellen. Inmiddels rijden er ruim 30 trucks op LNG en beschikken we over meerdere ECO-combi’s. Met beide typen voertuigen hebben we onze CO2-uitstoot significant verlaagd. Daarnaast beschikken wij over meerdere stadhubs waardoor we winkels in stedelijke gebieden met kleinere voertuigen kunnen bevoorraden. Als mede-ondertekenaar van de Green Deal zero emissie richten we onze inspanningen op het doel om in 2025 winkels in steden emissieloos te kunnen bevoorraden.

De voordelen van Cornelissen winkeldistributie:

  • Betrouwbare just-in-time levering
  • Intern opgeleide chauffeurs met ruime kennis en ervaring
  • Slimme transportoplossingen voor centra van steden
  • Efficient transport door o.a. dagranddistributie
  • Duurzaam transport met LNG trucks en ecocombi's
  • Eén partner en aanspreekpunt voor het gehele logistieke proces
  • Samen iedere dag beter

Contact

“Met een uitgebreid wagenpark, moderne distributiecentra en geavanceerde oplossingen op het gebied van ICT verzorgen wij het winkeltransport voor grote retailnamen zoals Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat. Dit is echt topsport. Iedere dag leveren we als team een prestatie van formaat.”

– Bobby Bright