Winkeldistributie

Correct leveren in de hectiek van de stad: een hele uitdaging

De winkeldistributie luistert nauw. Er is weinig tot geen tijdsmarge om de goederen af te leveren. Cornelissen werkt met behulp van geavanceerde ICT oplossingen exact volgens het JIT principe en weet daarmee de grote spelers in deze markt als Albert Heijn, Jumbo en Kruidvat aan zich te binden.

Een hele uitdaging

Midden in het leven, zonder zicht op wat je aan zult treffen, leveren onze chauffeurs altijd volgens afspraak de goederen aan de winkelfilialen en laden netjes uit in goed contact met de klant. Weten hoe om te gaan met de medewerkers en het aanwezige winkelende publiek plus rekening houden met de vaak bijna onmogelijke verkeerssituaties ter plaatse, dat is wat de Cornelissen chauffeur kenmerkt.

De wagens voor deze specifieke stadsdistributie voldoen aan de steeds strenger wordende milieu eisen. Ook daar wordt veel aandacht aan besteed. Zoals we aandacht besteden aan elk aspect in de distributieketen.

“Cornelissen is een degelijke partij die doet wat zij belooft”

Marcel Evers, manager Warehouse Operations, A.S. Watson
Marcel Evers, manager Warehouse Operations, A.S. Watson

Cornelissen is in de loop van de jaren met ons meegegroeid en bewijst keer op keer in staat te zijn om onze specifieke eisen goed in te vullen. Cornelissen is klantgericht en begrijpt wat voor ons belangrijk is. Wellicht van nog groter belang is dat de chauffeurs van Cornelissen zich enorm betrokken voelen. Zij vertegenwoordigen daardoor niet alleen Cornelissen, maar zeker ook ons bedrijf. Vanuit onze filialen krijgen we alleen maar positieve signalen over de klantgerichte houding van de chauffeurs.

Het wagenpark is modern en wordt up-to-date gehouden. Daarnaast zien we dat Cornelissen ook het voortouw neemt bij de inzet van schonere wagens. Daarom ook goed om te zien dat Cornelissen bij ons actief een pilot start met LNG wagens en ons blijft prikkelen om de inzet van LZV’s te overwegen.

Kortom, wij zien Cornelissen als een degelijke en betrouwbare partij die waar maakt wat zij belooft.