KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Transportbedrijf Breda

Voor een slimme en efficiënte toekomst in transport is Cornelissen jouw transportbedrijf in Breda. We verzorgen alles en plannen samen vooruit.

transport
transport

Experts in transport vanuit Breda

Transport een essentieel onderdeel van ons bedrijf. We zijn toegewijd aan het tijdig en efficiënt leveren van goederen voor onze klanten in onder andere omgeving Breda. Onze aanpak combineert slimme logistieke oplossingen met diepgaande ervaring, waarbij we voortdurend blijven ontwikkelen. Zo bieden we hoogwaardige, intelligente en duurzame transportoplossingen vanuit onze vestigingen, waaronder Breda. Elke dag streven we naar perfectie in onze dienstverlening, met als doel onze klanten optimaal van dienst te zijn.

transportbedrijf breda
transportbedrijf breda
transportbedrijf breda

Vestiging Breda

Een effectieve logistieke operatie vereist nauwkeurige aandacht. Het team van Cornelissen staat paraat om te assisteren bij diverse mobiliteitsuitdagingen. Met onze diepgaande expertise bieden wij op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen, variërend van het beheren van transportmaterieel tot het verstrekken van real-time planningsinzichten. Vanuit onze vestiging in Breda opereren wij door heel Nederland, om zo mobiliteitsproblemen effectief aan te pakken. Ons team staat bekend om zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid, wat ons in staat stelt om snel in te spelen op veranderende logistieke behoeften.

Service Cornelissen

Bij ons staat het volledige plaatje centraal. Heb je transport nodig? Wij bieden een totaaloplossing om volledige ontzorging te garanderen. Als transportbedrijf in onder andere Breda verzorgen wij alle logistieke aspecten, inclusief transport, opslag, duurzaamheid, palletbeheer en @home-diensten voor retailers met een online boodschappenservice.

Onze diensten worden nauwkeurig afgestemd op jouw behoeften en elk aspect wordt geoptimaliseerd. #teamcornelissen is flexibel en gaat geen enkele uitdaging uit de weg om onze klanten tevreden te stellen. Wij bieden altijd maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw eisen op het gebied van efficiëntie, innovatie en duurzaamheid.

transportbedrijf breda
transportbedrijf breda
transportbedrijf breda
transportbedrijf breda
transportbedrijf breda

slim transport

De dynamische logistieke sector vereist voortdurende innovatie. Bij ons transportbedrijf in Breda focussen we op het optimaliseren van diensten en verhogen van verkeersveiligheid door transparante data en processen. We implementeren geavanceerde technologieën zoals Connected Transport, waarmee realtime informatie direct naar boordcomputers wordt gestuurd, wat bijdraagt aan verbeterde veiligheid en efficiëntie. Samen bouwen we aan een innovatieve toekomst voor transport.

Ontdek meer over onze innovaties door verder te lezen via de onderstaande knop!

Duurzaam Transport in Breda

Elektrisch transport is essentieel binnen de logistieke sector. Door te investeren in een milieuvriendelijke vloot met elektrische voertuigen en zero-emissie koeltrailers, verminderen we actief CO2-uitstoot. Onze diverse vloot omvat EURO-6 vrachtwagens, EcoCombi’s, (bio-)LNG trucks, en hybride en elektrische vrachtwagens. We blijven vooruitgang boeken in elektrificatie en hebben laadinfrastructuur geïmplementeerd voor optimale actieradius en betrouwbaarheid, waarmee we cruciale logistieke ketens duurzaam in beweging houden.

Ontdek meer over onze duurzaamheidsinitiatieven door verder te lezen via de onderstaande knop!

transportbedrijf breda
transportbedrijf breda

Vraag vrijblijvend
Consult aan

Cornelissen
in cijfers

transportbedrijf breda

SINDS

1960

LOCATIES

0

VOERTUIGEN

0 +

WERKNEMERS

0

CAPACITEIT

0 M²
transportbedrijf breda

Cornelissen
Uitgelicht Transport nieuws

Duik in de wereld van transport, waar meer gebeurt dan het verplaatsen van goederen. Ontdek hier het laatste transportnieuws van Cornelissen.

Connected Transport proef in Brabant voor veiliger en slimmer transport

Bij Cornelissen Transport staan we nooit stil als het...

Cornelissen groep

Klantverhaal: De hechte samenwerking tussen Cornelissen en JEE-O

Twintig jaar geleden begon Lammert, CEO, oprichter en designer...

Cornelissen groep

Op weg naar duurzamer vervoer: Netverzwaring en oplaadvoorzieningen op standplaatsen

De toekomst van duurzaam vervoer begint te schijnen op...

Cornelissen groep
transportbedrijf breda

Transport

offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de transportdiensten van Cornelissen.