Cornelissen groep

KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Transportbedrijf Nijmegen

Cornelissen is jouw transportbedrijf in Nijmegen voor een slimme en efficiënte toekomst in transport. Wij regelen alles én denken samen vooruit.

transport
transport

Experts in transport vanuit Nijmegen

Bij Cornelissen zit transport diep verankerd in het bedrijfs-DNA. Dagelijks streven we naar niets minder dan tijdige en optimale levering van de goederen van onze klanten, vanuit onze locatie in Nijmegen. Dit realiseren we door gebruik te maken van vooruitstrevende logistieke oplossingen en onze uitgebreide ervaring. We zijn voortdurend bezig met onderzoek en het implementeren van nieuwe ontwikkelingen, waardoor we hoogwaardige, slimme en duurzame transportdiensten aanbieden vanuit ons transportbedrijf in Nijmegen. Elke dag opnieuw streven we naar perfectie in onze dienstverlening.

Cornelissen groep
transportbedrijf nijmegen
Cornelissen groep

Vestiging Nijmegen

In 1930 begon Jo Cornelissen zijn transportbedrijf in Nijmegen, wat de thuisbasis is van Cornelissen. Vanuit deze vestiging rijden onze vrachtwagens door heel Nederland om mobiliteitsvraagstukken op te lossen.

Een goed georganiseerd logistiek proces vraagt om veel aandacht. Team Cornelissen staat klaar om bij elk mobiliteitsvraagstuk te ondersteunen. Hierbij hebben we de kennis en ervaring om de juiste mobiliteitsoplossingen te bieden. Dit kan gaan om het overnemen van investeringen in transportmateriaal of het verstrekken van realtime planningsinzichten, wij regelen alles vanuit ons transportbedrijf in Nijmegen.

Ik help je graag!

Niels Hendriksen | Accountmanager

Service Cornelissen

Bij Cornelissen draait alles om het complete plaatje. Jij hebt vervoer nodig van punt A naar B, waarbij wij de volledige ontzorging kunnen bieden. Als transportbedrijf in Nijmegen nemen wij de logistiek volledig uit handen. Hieronder vallen transport, warehousing, duurzaamheid palletbeheer en @home voor retailerts met een online boodschappenservice. 

We passen onze diensten nauwkeurig aan jouw wensen aan en optimaliseren elk aspect. #teamcornelissen is flexibel en gaat voor zijn klanten geen uitdaging uit de weg, zelfs als dat betekent dat er een extra stap nodig is om het werk goed te doen. Altijd een maatwerkoplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften op het gebied van efficiëntie, innovatie en duurzaamheid.

Cornelissen groep
transportbedrijf nijmegen
Cornelissen groep
Cornelissen groep
transportbedrijf nijmegen
Cornelissen groep

slim transport

De logistieke sector is voortdurend in beweging en innovatie is cruciaal. Ons transportbedrijf in Nijmegen werkt aan verbeterde diensten en verkeersveiligheid door transparantie in data en processen. We vervangen papieren processen door technologieën zoals Connected Transport, waarbij realtime informatie naar boordcomputers wordt gestuurd. Dit verbetert veiligheid en efficiëntie. Samen werken we aan een slimmere toekomst voor transport.

Wil je meer weten over onze innovaties? Lees verder via de onderstaande knop!

Duurzaam Transport in Nijmegen

Elektrisch transport is onmisbaar in de logistieke sector. We verminderen CO2-uitstoot door te investeren in een milieuvriendelijke vloot met elektrische voertuigen en zero-emissie koeltrailers. Onze vloot omvat EURO-6 vrachtwagens, EcoCombi’s, (bio-)LNG trucks, en hybride en elektrische vrachtwagens. We blijven investeren in elektrificatie en hebben laadpleinen opgezet voor maximale actieradius en betrouwbaarheid, waardoor we vitale ketens duurzaam in beweging houden.

Wil je meer weten over onze duurzaamheidsinitiatieven? Lees verder via de onderstaande knop!

Cornelissen groep
transportbedrijf Nijmegen
Cornelissen groep

Cornelissen
in cijfers

Transport

SINDS

1960
Transport

LOCATIES

0
transport

VOERTUIGEN

0 +
transport

WERKNEMERS

0
Transport

CAPACITEIT

0 M²
Cornelissen groep

Cornelissen
Uitgelicht Transport nieuws

Duik in de wereld van transport, waar meer gebeurt dan het verplaatsen van goederen. Ontdek hier het laatste transportnieuws van Cornelissen.

Connected Transport proef in Brabant voor veiliger en slimmer transport

Bij Cornelissen Transport staan we nooit stil als het...

Cornelissen groep

Klantverhaal: De hechte samenwerking tussen Cornelissen en JEE-O

Twintig jaar geleden begon Lammert, CEO, oprichter en designer...

Cornelissen groep

Op weg naar duurzamer vervoer: Netverzwaring en oplaadvoorzieningen op standplaatsen

De toekomst van duurzaam vervoer begint te schijnen op...

Cornelissen groep
Cornelissen groep