Albert Heijn

Distributiewerk voor Ahold is topsport. Daarom werken wij alleen samen met de beste vervoerders van Nederland.

Onze focus ligt op het compleet en tijdig leveren van goederen aan onze winkels en klanten en dat in een uitermate uitdagende omgeving.

Het stil, veilig, efficiënt en schoon leveren vraagt om een ‘better every day’ performance cultuur in combinatie met slimme innovaties in processen, wagenpark en organisatie van transport.

Ahold heeft ervoor gekozen om het duurzaam verbeteren van de leefomgeving van onze klanten een strategische pijler in haar bedrijfsvoering te laten zijn. Het samenspel om deze innovaties mogelijk te maken, tussen fabrikanten, brandstofleveranciers, Ahold en haar vervoerders, kan alleen plaatsvinden op basis van strategische samenwerking.

Cornelissen is al jarenlang 1 van onze strategische vervoerders die door flexibiliteit in de operatie en innovatieve kracht in het wagenpark naadloos aansluit op onze missie stil, veilig, efficiënt en schoon transport. De afgelopen jaren zijn indrukwekkende stappen in het bedrijf genomen. De groei die is ingezet, zowel binnen als buiten Ahold, hebben voor een verdere professionalisering van de Cornelissen groep gezorgd. Er staat nu een landelijke kwaliteit speler van formaat. Wij zien de samenwerking met Cornelissen Transport in de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.