Cornelissen groep

NIEUWSBERICHT

Jong Cornelissen luidt samen de zomer in

Cornelissen groep

Na een intensief programma vol informatieve sessies, klantbezoeken en trainingsactiviteiten, was het dit keer tijd voor ontspanning en gezelligheid. Jong Cornelissen kwam samen in De Achtertuin in Nijmegen en luidde samen de zomer in.

De avond begon met een warm welkom aan alle aanwezigen. De opkomst was geweldig, met 25 enthousiaste jong-collega’s, afstudeerders en nieuwkomers die vanuit verschillende vestigingen waren samengekomen. De sfeer zat er meteen goed in; iedereen had er duidelijk zin in om samen de zomer in te luiden.

Een avond vol plezier en gezelligheid

Het was mooi om te zien hoe nieuwkomers en ervaren collega’s elkaar vonden in gesprekken over werk, hobby’s en toekomstplannen. De informele setting bood de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en banden te versterken.

Samen de zomer in

De zomerborrel markeerde een mooi moment om terug te kijken op de afgelopen maanden en vooruit te blikken naar de toekomst. Jong Cornelissen laat zien hoe belangrijk het is om niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk met elkaar verbonden te zijn. Dit soort bijeenkomsten versterken het teamgevoel en zorgen voor een hechte gemeenschap binnen ons bedrijf.

Een veelbelovende toekomst

Met de energie en nieuwsgierigheid van alle Jong Cornelissen leden zit het wel goed. We zijn trots zijn op een jong, dynamisch en betrokken team dat klaarstaat om samen grote stappen te zetten. De zomerborrel in De Achtertuin was niet alleen een mooie afsluiting van een intensieve periode, maar ook het begin van een veelbelovende toekomst.

We kijken nu al uit naar de volgende bijeenkomst en zijn benieuwd naar de avonturen en successen die de komende maanden zullen brengen. Tot die tijd blijven we genieten van de mooie herinneringen aan een fantastische zomerborrel in Nijmegen!