NIEUWSBERICHT

Onze duurzame vloot blijft groeien: 17 elektrische Mercedes Benz eActros 600 trekkers toegevoegd!

Cornelissen groep

Bij Cornelissen Groep zitten we niet stil. Onze toewijding aan een groenere toekomst is opnieuw bevestigd met de recente bestelling van maar liefst 17 volledig elektrische Mercedes Benz eActros 600 trekkers. Dit is een belangrijke stap in onze voortdurende inspanningen om onze vloot te verduurzamen en bij te dragen aan schoner transport.

Specificaties:

Onze nieuwe eActros 600 trekkers zijn uitgerust met de nieuwste technologie om te zorgen voor maximale efficiëntie en duurzaamheid. Hieronder een blik op wat deze krachtpatsers te bieden hebben:

  • Actieradius: Meer dan 500 kilometer op een enkele lading.
  • Batterijcapaciteit: Maar liefst 621 kWh, waardoor lange afstanden geen probleem zijn.
  • Laden via CCS: Met 400 kW zijn de batterijen snel en efficiënt opgeladen.
  • Laden via MCS: Met een indrukwekkende 1 MW laadcapaciteit kunnen deze voertuigen in recordtijd weer de weg op.

De toekomst van onze vloot

Hoewel het definitieve ontwerp van onze eActros 600 trekkers nog in ontwikkeling is, kunnen we niet wachten om een voorproefje te delen van hoe deze eruit zouden kunnen zien in de kenmerkende Cornelissen-stijl. Denk aan onze vertrouwde groene accenten, die de duurzame boodschap van ons bedrijf nog sterker uitdragen.

Samen werken aan een betere wereld

Onze voortdurende samenwerking met gewaardeerde partners stelt ons in staat om steeds nieuwe stappen te zetten richting een schonere toekomst. De toevoeging van deze elektrische trekkers aan onze vloot is een belangrijk onderdeel van onze strategie om zero-emissie transport te bevorderen. We blijven ons inzetten voor duurzaamheid, en deze investering onderstreept ons engagement om verantwoordelijkheid te nemen voor de wereld waarin we leven en werken.

Blijf ons volgen voor meer updates over onze groene initiatieven en de verdere groei van onze duurzame vloot!