KWALITEIT | INNOVATIE | DUURZAAMHEID

Pallets huren

Heeft u tijdelijk meer pallets nodig? Dat is geen probleem. Bij Cornelissen Pallets verhuren wij pallets. Hierdoor geniet u voor zolang als u extra pallets nodig heeft van de extra capaciteit. Alle pallets die u kunt huren zijn geproduceerd van PEFC-gecertificeerd hout en voldoen aan de EPAC keurmerken.

pallets huren
pallets huren

Pallets huren bij Cornelissen

Vrijwel elk aspect van transport en palletgebruik vereist het gebruik van pallets. Daarom heeft Cornelissen een eigen palletbedrijf, genaamd Cornelissen Pallets. Bij Cornelissen Pallets verzorgen we het beheer, de productie en reparatie van alles wat u nodig heeft op het gebied van pallets. Hier kunt u pallets huren van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met de meest duurzame productiemethoden.

Video afspelen over Cornelissen pallets
Cornelissen groep
pallets huren
Cornelissen groep

Pallets huren: ons proces

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact om u snel en effectief van dienst te zijn. Onze collega Martijn staat klaar om u te assisteren bij het huren van pallets. Bij ons geldt geen minimumafname voor palletverhuur. Zodra de specificaties van de benodigde pallets en het gewenste aantal duidelijk zijn, kunnen we afspraken maken over levering of ophaling.

pallets huren: levering & retour

U kunt te allen tijde gehuurde pallets bij ons komen ophalen. Bij het huren van een groter aantal pallets bieden wij ook de optie voor levering en ophalen bij retour. Voor informatie over alle mogelijkheden met betrekking tot ophalen, leveren en retourneren verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Cornelissen groep
pallets huren
Cornelissen groep
Cornelissen groep
pallets huren
Cornelissen groep

Verschillende pallets huren

Bij Cornelissen Pallets bieden we een divers assortiment aan standaard maten van pallets die beschikbaar zijn voor verhuur. Of u nu behoefte heeft aan Europallets, blokpallets, of andere specifieke maten, wij streven ernaar om aan al uw palletbehoeften te voldoen. Ons aanbod varieert, zodat u de juiste pallets kunt huren die passen bij de aard en omvang van uw transport- of opslagprojecten. Met flexibele huuropties en persoonlijk advies staan we klaar om u te voorzien van pallets van hoogwaardige kwaliteit en geschikte afmetingen voor uw toepassingen.

Circulaire pallet huren

Het hergebruik van pallets is zeer efficiënt. In plaats van beschadigde pallets weg te gooien, ondergaan ze bij ons een herstelproces. Zelfs als een pallet volledig onbruikbaar lijkt, wordt deze gedemonteerd om waardevolle grondstoffen te recyclen. Deze gerecyclede materialen worden vervolgens ingezet bij het repareren van andere pallets. Onze aanpak draagt niet alleen bij aan een duurzame en circulaire economie door het verminderen van afval, maar maakt het ook mogelijk om pallets tegen een voordelig tarief te huren.

Cornelissen groep
pallets huren
Cornelissen groep

Cornelissen
in cijfers

pallets huren

SINDS

1960
pallets huren

LOCATIES

0
pallets huren

VOERTUIGEN

0 +
pallets huren

WERKNEMERS

0
pallets huren

CAPACITEIT

0 M²

Neem gerust
contact met ons op

Wil je meer weten over Cornelissen Pallets? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

pallets huren